2777
2789
عنوان

تخت و کمد بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 7123 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه تا سه سال تنهایی تو تختش نمیخوابه بنابرین تخت نوزاد بی کاربرده کلا. پس یه جوری بخر که به نوجوان ...

اره درسته نمیخوابه.ولی نداشته باشه هم نمیشه.از این مدلای نوجوانی خوبه.ولی تا اونموقع ک میخواد 13 .14 ساله بشه هم از مد میوفته هم خراب میشه.نمیدونم والا

خدایا مرسی بابت هدیه زیبات..دخترم نیلا 15 اسفند 97 اومد بغل مامان جونش..خدایا شکرت..
داره خز میشه همه دارن میخرن.از من گفتن بود سال دیگه همین موقع پشیمون میشی.از من گفتن بود

پس چطوری بگیرم؟؟این تختایی هم ک  کنارش کشو داره و نوجوان میشه هم خیلی قدیمی شده.هر کیو میبینم داره از اینا

خدایا مرسی بابت هدیه زیبات..دخترم نیلا 15 اسفند 97 اومد بغل مامان جونش..خدایا شکرت..
اینجور تخت و بیشتر دوس دارم.اگه میشه شمام راهنمایی کنین.مررسی

این خیلی قشنگه ولی خیلی کاربردش کمه

حیفه

زیر دو سال کاربرد داره...اونم هی باید بیاریش بیرون شیر بدی بذاری دو باره تو تخت

تازه اگه نی نی ات توش بخوابه

اگه پولش برات مسئله ای نیست بخر

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
اره درسته نمیخوابه.ولی نداشته باشه هم نمیشه.از این مدلای نوجوانی خوبه.ولی تا اونموقع ک میخواد 13 .14 ...

خب عزیزم تو الان نوزادی بخری فقط تا چهار پنج سالگی نهایت میتونه توش بخوابه.. بعدش باید بندازی دور

یا تختی که به نوجوانم تبدیل میشه بخر

یا کلا تخت نوجوان بخر

من که برای دخترم تخت و کمد نوجوان گرفتم خیلی هم راضی ام چون تا همون 10 12 سالگی ازش استفاده کنه.. بعد که عاقل شد به سلیقه ی خودش عوض میکنیم دیگه.. اینجوری بهتره

این خیلی قشنگه ولی خیلی کاربردش کمه حیفه زیر دو سال کاربرد داره...اونم هی باید بیاریش بیرون شیر بد ...

پس چطوری بخرم؟؟

پس چطوری بگیرم؟؟این تختایی هم ک  کنارش کشو داره و نوجوان میشه هم خیلی قدیمی شده.هر کیو میبینم د ...

من سبکای اروپایی رو بیشتر میپسندم.تخت ساده گهواره ای بگیر که زیرش چرخ داشته باشه بتونی ببری تو اتاق خودت شبها

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792