2821
2789
عنوان

تاپیک تربیت بچه هامون و پرسش و پاسخ

| مشاهده متن کامل بحث + 2404 بازدید | 289 پست
بچه منم این اخلاقو تازه شروع کرده من که اگه یکیو بزنه بهش اخم میکنم اما فک میکردم بزرگ تر که شه کنار ...

من اخمم می کنم فایده ای نداره.سعی می کنم حواسشو به یه چیز دیگه پرت کنم که اونم به سختی پرت میشه حواسش.

چند روز پیش از سرکار که برمیگشتم خونه(پسرم پیش مادر شوهرم می مونه)اصلا از در حیاط نیومد تو خونه و گفت تاب بازی.منم با اینکه خسته بودم بردمش.دو ساعت اونجا بازی کرد موقع برگشتن قیامت راه انداخته بود.با هزار بدبختی اوردمش خونه.تو خونه انقد گریه کردو منو زد که آخرش خودمم نشستم باهاش گریه کردم

چشم ها بی فایده اند وقتی ذهن کور باشد.
[QUOTE= 76660962 ]واای خییلی بده هااا خوب کردی وگرنه همیشه رو بچت میموند[/QUOTE] دقيقاااااااا ...

دقیقا.تازه من خوشم نمیاد اسم بچه رو مخفف کنن.سریع برخورد میکنم

چشم ها بی فایده اند وقتی ذهن کور باشد.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من اخمم می کنم فایده ای نداره.سعی می کنم حواسشو به یه چیز دیگه پرت کنم که اونم به سختی پرت میشه حواس ...

واایی عزیزم تره بچه داری خییلی سخته من تا یکسالگی تجربه دارم امید وارم اونایی که تجربه دارن کمکت کن

خستم   مثله عمه ای که 15  تا برادرزاده داره  تصمیم گرفتم از این به بعد با مشکلاتم بیرانوند گونه رفتار کنم مثلا برم بالا سر افسردگی بگم چطططوری افسردگیی؟

‍ والدينى كه در موارد كوچك مثل غذا خوردن، لباس پوشيدن، بازى كردن و... به حرف فرزند خود گوش ميدهند باعث ميشوند كودكشان ياد بگيرد در موارد ديگر حرف آنها را گوش كند.

همچنين والدينى كه وقت عصبانيت داد ميزنند يا تنبيه ميكنند به فرزندشان مي آموزند زمانى كه به آنچه كه ميخواهد نميرسد داد بزند يا قلدرى كند و توانايي مديريت احساسش را نداشته باشد.

ما الگوى فرزندمان هستيم هرآنچه ميخواهيم فرزندمان ياد بگيرد را اول ما بايد انجام دهيم.

خستم   مثله عمه ای که 15  تا برادرزاده داره  تصمیم گرفتم از این به بعد با مشکلاتم بیرانوند گونه رفتار کنم مثلا برم بالا سر افسردگی بگم چطططوری افسردگیی؟
@fandoogh   عزیزم این تاپیک عالیه 👌

زمان مصرف مرکبات در کودکان بعد از #یکسالگیست ✅

⭕️مصرف زیر یکسال مرکبات باعث حساسیت و اسید موجود در مرکبات موجب سوختگی پوست کشاله ران کودک میشود

@mamam_negar @maman_mamar @mamam_ainaz @مامان+ @مامانی_مامان

تربیت بچه هامون 🤔

وقتی عکسبازیو تاپیکای خاله زنکی هس همچین تاپیکایی رو کسی نگا نمیکنه

وقتی عکسبازیو تاپیکای خاله زنکی هس همچین تاپیکایی رو کسی نگا نمیکنه

من منظورم این نبود

صدام زده بودن تو تاپیک تعجب کردم 

بعدم من فعلا بچه ندارم 

فقط برام جالب بود 

ن اینکه بخام ایراد بگیرم 

قضاوت_نکنیم#  

هیچ اگر سایه پذیرد، ما همان سایه هیچیم...  
من منظورم این نبود صدام زده بودن تو تاپیک تعجب کردم  بعدم من فعلا بچه ندارم  فقط برا ...

واای ببخشید عزیزم ک منظورمو بد رسوندم من اصصصلا بهت تیکه ننداختم