2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کیک کاکایوی های من مثل چسب میچسبه کف قالب لعنتیا ارد و روغن هم میرنم 

کاعذ روغنی بگیر خیلی خوبه یا همون کاعذ معمولی بزار روغنیش کن

.                             

چه خوب شده عزیزم غبطه خوردم به این هنر من معمولا کیکام وسطش میخوابه چرا یعنی ش؟؟؟

فداتشم مرسی عزیزم....توقالب داخل فر میپزید یا کیک پز?یاقابلمه?

.                             

اچ سی جی مگه نزده بودی؟؟؟ چرا کلاسای ورزشی نمیری بخدا خیلی تاثیر داره من بعد ۳ماه باشگاه رفتن باردا ...

منم این دوره کلومیفن خوردم و آمپول سینال. در کنارش یه کم ورزشم میکنم.دارو چی خوردی؟ 

فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین😍😍😍😍😍😍خدایا عشقم و پرنسسای خوشگلمو برام حفظ کن🙏خیلی خیلی دوست دارم. شکرت
چه ورزشي

هرورزشی فرق نمیکنه

ان تیم ۳/۴بوده شاید امینوسنتز بشممم😔😔دعا کنید نی نی مو😘😘😢لطفایک صلوات محمدی پسند واسه نی نی ام بفرسین بعد از دوسال مبارزه با تنبلی تخمدان نی نی دارشدم اونم با امپول😢😢
منم این دوره کلومیفن خوردم و آمپول سینال. در کنارش یه کم ورزشم میکنم.دارو چی خوردی؟ 

امپول اچ ام جی واچ سی جی

ان تیم ۳/۴بوده شاید امینوسنتز بشممم😔😔دعا کنید نی نی مو😘😘😢لطفایک صلوات محمدی پسند واسه نی نی ام بفرسین بعد از دوسال مبارزه با تنبلی تخمدان نی نی دارشدم اونم با امپول😢😢
میشه روششو ب من بگی من هر وقت میپزم توش خمیر میشه ،اخه نزدیک جشن عقدمونه مخام خودم بپزم....روشو چطور ...

خیلی سادس گلم همون کیک اسفنجی(ساده)پودر کاکاعو زدم سه تا تخم مرغو سفیدو زردشو ازهم جدا کردم زردرو باشکرو وانیل انقد زدم تا رنگش کرمی شد سفیدرم باپکینگ پودر انقد زدم تا سفیدو پف کرد جوری ک ظرفو برعکس میکنی نریزه بعد همرو باهم قاطی کردم باز هم زدم اردو الک کردم توش هم زدم پودر کاکاعو ام ریختم به همین راحتیو خوشمزگی😋😋

.                             

چ کنم کیکم پف کنه و اسفنجی بشه؟ با پودر کیک؟

تیکر سالگرد عروسیمه💋میشه برای خوشبختی و خونه دار شدنمون یه دونه صلوات بفرستین مچکرم  لَبخنـدتــ زندگـےِ مـَن اَستــ💖زندگـے کـُن براےِ مـَن جـــٰانـَم💋                                           خدای مهربونم مراقب خونواده م و همسر عزیزم باش