2777
2789
عنوان

ادرار خونی، کمک دارم سکته میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 39927 بازدید | 64 پست
واقعا خیلی آدم میترسه. اون خون روشن بعد ادرار به نظرت مربوط به زخمی چیزی نیس؟

ن عزیزم منم خون دیدم داشتم سکته میکردم.دارو مصرف کردم تو 4روز کامل خوب شدم

ی سوال تازه ازدواج کردی؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن عزیزم منم خون دیدم داشتم سکته میکردم.دارو مصرف کردم تو 4روز کامل خوب شدم ی سوال تازه ازدواج کردی؟

وای بخدا منم دارم سکته میکنم تاهمسرم بیاد برم دکتر دیوونه میشم. نه نزدیک 2سالی هست ازدواج کردم

وای بخدا منم دارم سکته میکنم تاهمسرم بیاد برم دکتر دیوونه میشم. نه نزدیک 2سالی هست ازدواج کردم

عزیزم نترس واقعا طوری نیس

اگ عفونت اداری باشه با مصرف دارو و ی سری مسائل بهداشتی کامل رفع میشه

میتونی اگ دوس نداری قرص بخوری از عطاری پونه کوهی بگیری دم کنی بخوری خیلی زود خوب میکنخ

اب زیاد بخور ک عفونت رفع شه

دستشوییتو نگه ندار

بهداشتو تو مسائل جنسی 100برابر بیشنر از قبل رعایت کن

تو نت ک سرچ کنی میگه یا ایدز داری یا سرطان ..یکم عمیق و با جزئیات سرچ کنی دور از جون میگه همین الان میمیری 😅😅😐😐😐

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔
عزیزم نترس واقعا طوری نیس اگ عفونت اداری باشه با مصرف دارو و ی سری مسائل بهداشتی کامل رفع میشه ...

عزیزم مرسی از دلگرمیت. متاسفانه دسشوییمو خیلی نگه میدارم و آبم کم میخورم جایی برم دلم نگیره برم دسشویی نگهش میدارم.

تو مسائل جنسی که بهداشتو خیلی رعایت میکنم چون همسرم تو این زمینه وسواس داره اما دو مورد دیگه رو متاسفانه رعایت نمیکنم

تو نت ک سرچ کنی میگه یا ایدز داری یا سرطان ..یکم عمیق و با جزئیات سرچ کنی دور از جون میگه همین الان ...

آره دقیقا اصلا آدم وحشت میکنه. منم از ترس سرطان مثانه داشتم دیوونه میشدم

سرطان چیه بابا...سنگ کلیه س...وقتی حرکت کنه بیاد تو مجاری ادراری ادرار قرمز میشه...برو متخصص مجاری سنو برات بنویسه

گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...گاهی نمیشود ک نمیشود.‌..الهی شکر
سرطان چیه بابا...سنگ کلیه س...وقتی حرکت کنه بیاد تو مجاری ادراری ادرار قرمز میشه...برو متخصص مجاری س ...

چی بگم بخدا خودمم داشتم سکته میکردم خداخیرتون بده یکم آرومتر شدم. کلا من خودآزاری دارم میخوام برم دکتر قبلش سرچ میکنم ببینم چمه آروم بشم بدتر میشم