من میبرم پسرمو بیش از حد بازی گوشی میکرد و هرکلاسی میبردم اصلا توجه نمیکرد. خیییلی دستور پذیری و توجه تمرکزش بهتر شده. البته هر بازی درمانی هم میدونم جواب نمیده. من کلینیک مهسا مقدم تهرانپارس میبرم که کادرشون واقعا دلسورانه کار میکنن
بازی درمانی کودکان یکی از روشهای روان درمانی است که علاوه بر درمان مشکلات اضطرابی و اختلالات روانی، به افزایش سازگاری و توانمندیهای کودکان نیز کمک میکند. در واقع درمانگران با استفاده از بازی درمانی به رفتارها، عواطف و احساسات درونی کودکان پی برده و برای رشد و تربیت سالم به والدین کمک میکنند. این روش به صورت فردی و گروهی توسط متخصصان و روانشناسان انجام میشود.
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
لینک ویدیوی خانم دکتر مهسا ساداتی متخصص روانشناسی کودک و نوجوان در مورد معجزه بازی درمانی برای کودکان که من هم واقعا برای فرزندم دیدم براتون میزام ببینید:
سلام عزیزم لینک ویدیوی خانم دکتر مهسا ساداتی متخصص روانشناسی کودک و نوجوان در مورد معجزه بازی درمان ...
شما باز اومدی تبلیغ این دکتر و کردی فکر کنم اصلا مادر،نیستی تا استرس مادرها رو درک کنی میدونی اگه اشتباه کنی با آینده بچه بازی کردی حتما یا مطمن باش به دکتر یعنی خودت تجربه کرده باشی یا تبلیغ نکن
مرکز کار درمانی دکتر وحید بیاتی برای بچه ها خیلی خوبه خود دکترم که متخصصه و هم پرسنلی که اونجا کار میکن من اوایل خیلی نگران بودم الان میگم کاش زودتر می رفتم
من برای پسرم آرش برای کاردرمانی و بازی درمانی کلینیک کاردرمانی ژَرفا رفتم واقعا کلینیک بسیار مجهز و عالی هستند.نظرات زیادی هم والدین از ایشون ثبت کردن تو گوگل سرچ کنید محمد مهدی خاتمی کاردرمانی چندتا سایت نوبت دهی دارن با کلی نظر خوب من واقعا راضی هستم