2777
2789
عنوان

پدرشوهر جان!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 903 بازدید | 73 پست

خب راست گفته تو این گرونی 

لاستیک خدا تومن 

دستمزدای مکانیک 

لوازم یدکی گرون 

حساب کنی همون بصرفه تر با اژانس بری وبیای 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
انقدر حرص نخور ..اون نظر خودش رو گفته ...واز دیدگاه خودش اینطور صلاح دوست ...تو هم نظر خودت رو بگو و ...

منم بهش گفتم نه اگه خوب باشه هوا دیگه مام اینجا میریم اینور اونور ماشینو لازم داریم ولی هوا بد باشه حق با شماست بهتره با اتوبوس بیاد! یعنی همیشه این حرفو میزنه ها! اونوقت خودش دخترشو تهران میبره دکتر، همیشه خدا با ماشین میرن تو اون ترافیک تهران. یا تا الان هرسال که مشهد رفتن با ماشین همسر من میرفتن تا مشهد و برمیگشتن! چرا اون موقع نگفت استهلاک ماشینت بالا میره بذار ماشین خودمو بردارم یا با اتوبوس و ... بریم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدره و‌نگران پسرشه، حرف بدی هم نزده، احتمالا فکر کرده ماشین پدرتون یا برادرتون رو میتونید بگیرید و ب ...

اگه اینطوری فکر کنه هم که دیگه خیلی انصافا پرروییه که همسرم ماشین نیاره من ماشین بابامو بگیرم! تازه همسرم اصلا ماشین بابای خودشم نمیگیره چه برسه به بابای من!

برادر من هفته ای دو یا سه یار باماشین میره شهر نامزدش.به من چه؟مردم چقد به همه چیز کاردارن

دقیقااااااااااا!!!!! اونوقت نامزد من دو هفته یه بار میاد!!! تازه اگه خواهرو مادرشو جایی ببره استهلاک ماشین بالا نمیره ولی بیاد شهر من بالا میره؟ 

منم بهش گفتم نه اگه خوب باشه هوا دیگه مام اینجا میریم اینور اونور ماشینو لازم داریم ولی هوا بد باشه ...

چقدر الکی یه چیزی گیر میدی

زودتر عروسی بگیرید خیلی بهتره

از این شهر بت اون شهر

ای بابا ..مثل اینکه پسرشون هست ..تو هم که نامزدی و شهر دیگه ... یعنی مامانت به داداش مجرد ت نمیگه ب ...

نه والا تا حالا دستوری نگفته تازه داداشم مجرده چه برسه ازدواج کرده باشه

اگه اینطوری فکر کنه هم که دیگه خیلی انصافا پرروییه که همسرم ماشین نیاره من ماشین بابامو بگیرم! تازه ...

اصلا پر رویی نیست که ماشین پدرزنشو بگیره، به جای ناراحت شدن از پدر شوهرت‌، فکر کن که نگران پسرشه، و  از همه مهم تر به شوهرت گلایه نکن، قبلا خیلی بهش گلایه میکردی

باید میگفتی نه اینجا ماشین نیازمونه  بعدم تمام  کار خودتو کن بیخیال بابا

گفتم دقیقا گفتم اگه هوا خوب باشه مام اینجا ماشین لازم داریم بریم اینور اونور ولی اگه هوا بد باشه با اتوبوس بیاد بهتره

من یادم نمیاد تا حالا با پدر شوهرم حرف زده باشم.. با مردا حرف زدن سخت.. تنوع موضوعی کم.. مجبوری راجب چیزایی حرف بزنی که ممکن نظر بده یا ضد حالی چیزی بزنه...سعی کن بیشتر از حال احوال خودش و بچه هاش بپرسی.. از کار و پول و شوهرم برام چیکار میکنه چیکار نمیکنه و چه جوری میره میاد و چقدر هزینه بنزین و... راجب هر چیزی که به پول مربوط میشه با مردا خصوصا پدر شوهر حرف نزنید...

مثلا اگر به پدر شوهر یا مادر شوهر بگی رفتیم فلان جا دور بود جاده خلوت بود و... سری میگن پسرم خسته شده پس تو رانندگی..جاده خلوت اعتبار نیست یه دزد سر راه تون میومد پسرم چیکار میکرد... تا میتونید با خانواده شوهر هم کلام نشید کم حرف و نکته سنج باشید.. مثلا خواستید از همین مسافرتم تعریف کنید بگید هوا عالی بود هم شوهرم هم من خیلی روحیه امون عوض شد..جاتون خالی شما هم فرصت کردید برید مطمئنم شما هم لذت میبرید..

نه از پول نه از دوری نه از خستگی راه و اصطلاک ماشین نه از هرچیزی که بخوان دلسوزی بیجا بکنن که پسرشون اذیت شده حرص خورده یا پولش خرج بیخود شده از هیچی حرف نزنید کم حرف بزنید و تا چیزی ازتون نپرسیدن ترجیحا آغاز کننده گفتگو نباشید..

عزیزم اصولا پدرشوهر مادرشوهر باید این مدل حرفا رو بزنن

تو جای حرص خوردن یاد بگیر از الان این جور گله ها رو ب شوهرت نکنی

چون دید منفی بهت پیدا میکنه

ی بار ک شوهرت بدون ماشین اومد بهش بگو ولی فلانی جون چقدر سخته الان هی باید تاکسی سوار بشیم بریمو بیایم من فک میکردم اتوبوس بهتره و نمیصرفه با ماشین باشی

ولی هم خستگی ب تن ادم میمونه تو اتوبوس هم الان هرجا بخوایم بریم باید کرایه بدیم تازه معطل هم بشیم وتو ماشین غریبه و تاکسی هم ادم معذبه