2777
2789
عنوان

نفخ نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 893 بازدید | 41 پست
اوف خیلی بده میگم شاید از شیر خشکع شوهرم میکه نه حتما شیرشو عوض کردیم۲گرفتیم اینجوری شده😕

از اول این طوری بود یا جدیدن شده 

اگه از اول اینطوری باشه ک خوب مدلش اون ولی اگه بد دادن شیر خشکه اون طوری شده ببر دکتر تا یه شیر خشک ک یبوست نکنه براش بنویسه 

والا پسر من ک تا یک ماه اول شیرخشک  میخوردهم همینشکلی بود 

ب قول یار قدیمیم 😍زندگی افسانه 😍افسانه هاست 😍هر کی دلبند به اوست😍دیوانه ی دیوانه هاست 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نه شیر نانش رو ۲گرفتم اینجوری شده

خوب پس از شیرشه اگه دیدی خوب نشد ببر دکتر ک باتوجه ب بچتون شیرخشکشو بگه چی بگیری

ب قول یار قدیمیم 😍زندگی افسانه 😍افسانه هاست 😍هر کی دلبند به اوست😍دیوانه ی دیوانه هاست 

من یه چیزی بهت میگم حتما انجام بده این تجربه منه و توصیه یه دکتره به هرکس گفتم انجام داده راضی بوده یه هفته ای خوب خوب میشه

۱. اول روغن کرچک خوش طعم از داروخانه بخر

۲. شبا با حوله یکم شکمش رو گرم کن

۳.با روغن کرچک شکمشرو به جهت عقربه های ساعت دورانی از دور ناف شروع کن تا تو پهلوهاش رو ماساژ بده

۴.گوش پاک کن رو با همون روغن چرب کن و چند بار خیلی آروم تو مقعد نی نی عقب جلو کن...اصلا نترس درد ابدا نداره...فقط شب به شب انجام بده...تا یک هفته نتیجش رو میبینی...موقع شیاف با گوش پاک کن خودت متوجه میشی که چفدر باد از شکم نی نی خارج میشه و راحت میخوابه..

.(عاشق بچه 92)
من یه چیزی بهت میگم حتما انجام بده این تجربه منه و توصیه یه دکتره به هرکس گفتم انجام داده راضی بوده ...

چه ترسناکه.میترسم اونجوری.چند دفه شکمشو ماساژ دادم ولی خیلی جیغ میزنه

چه ترسناکه.میترسم اونجوری.چند دفه شکمشو ماساژ دادم ولی خیلی جیغ میزنه

نه بخدا اصلا ترسناک نیست نمیخوای که گوش پاک کن رو خیلی فرو کنی فقط سه چهار میلی متر فرو کن..وقتی چرب باشه دردش نمیگیره

.(عاشق بچه 92)

خودت موادغذايي باددار مثل حبوبات ميوه وسبزي خام شيرسرد اصلانخور.بعدازهربارشيردهيت دوتاقاشق مرباخوري آب گرم بهش بده.خودت عرق زيره سياه زياد بخور

يه شربت هست به اسم كامي وي كاملا گياهيه فرقش باگريپ ميكسچراينه كه بجاي عرق نعنا عرق زيره داره

نرمشهاي كوليك روبراش انجام بده حركت پاهاش بصورت دوچرخه اي خيلي تاثيرداره.انشاالله برطرف ميشه

مگه يبوست داره اين كارفقط براي يبوست نوزاده اصلاانجام نده

من و اطرافیان انجام دادیم هیچ مشکلی هم نبود نه دردی داشت پسرم نه چیزی این تجربه یه دکتر بود منم انجام دادم و راضی بودم

.(عاشق بچه 92)