2777
2789
عنوان

شب یلدااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 50 پست
خیر به همسرم لیست میدم تموم شه براش بگیره شما یعنی کپکو تشخیص نمیدی؟

من که خبر دارم از قیمتها. چون شما گفتین مطلع نیستین گفتم. ضمنا من دختر ندارم 

چقدر نی نی سایت بی در و پیکر شده.متاسفم برای این مدیریت.دیگه هرگز نمیام.ده سال پیش کجا و الان کجا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیر به همسرم لیست میدم تموم شه براش بگیره شما یعنی کپکو تشخیص نمیدی؟

اخه خودتم خرید نری بالاخره تو جامعه که هستی میشنوی همه دارن از گرونی علی الخصوص آجیل حرف میزنن..بعدا چطور نوشتی از قیمتها خبر نداری...

چقدر نی نی سایت بی در و پیکر شده.متاسفم برای این مدیریت.دیگه هرگز نمیام.ده سال پیش کجا و الان کجا

اخه خودتم خرید نری بالاخره تو جامعه که هستی میشنوی همه دارن از گرونی علی الخصوص آجیل حرف میزنن..بعدا ...

ب عنوان استوارتر اعلام میکنم صلوااات😅

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
من که خبر دارم از قیمتها. چون شما گفتین مطلع نیستین گفتم. ضمنا من دختر ندارم 

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏

اخه عزیزم کسی هسسست که از قیمتها خبر نداشته باشه؟؟؟؟؟!!!! حتتتتی اگر در این ۸ ماه اصلا بیرون هم نرقته باشه و فققققططط همسرش خرید کنه. ..آدم باید حرفی بزنه که قابل پذیرش و درست باشه. ممنوون. شبتون خوش

اخه خودتم خرید نری بالاخره تو جامعه که هستی میشنوی همه دارن از گرونی علی الخصوص آجیل حرف میزنن..بعدا ...

چون من خرید نمیکنم واسه خونه همه چیز گرون شده نه تنها آجیل کسیم که خرید نکنه انقدر در جریان قیمتا نیست نبودو گرونیو این دست از بحثارو من اینجا بیشتر میشنوم 

من در كنار تو به هدفم ميرسم💪🏻
اخه عزیزم کسی هسسست که از قیمتها خبر نداشته باشه؟؟؟؟؟!!!! حتتتتی اگر در این ۸ ماه اصلا بیرون هم نرقت ...

حالا چقدربرات مهمه من خبر دارم یانه؟😅 باشه میدونم خیلی گرونه😂

من در كنار تو به هدفم ميرسم💪🏻
حالا چقدربرات مهمه من خبر دارم یانه؟😅 باشه میدونم خیلی گرونه😂

العاقل و فی الاشاره....🤣🤣🤣🤣

دروغ_زشت_است#  

کلاس# بیخود نذاریم

والا تو این تاپیکام دنبال دعوا میگردن امیدوارم گل گاو زبون گرون نشده باشه😅

اونو بده السا بخوره🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

یه گروه هایی هست که مختلت جشن میگیرن البته با حجاب و مطمعن یه پولی بدید و با اونا باشید نزدیک یلدا ت ...

عزیزم اینجا ایرانه اونم قم😂 . از این چیزا نیس

و خدایی که بشدت کافیست