2777
2789
عنوان

شب یلدااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیر به همسرم لیست میدم تموم شه براش بگیره شما یعنی کپکو تشخیص نمیدی؟

اخه خودتم خرید نری بالاخره تو جامعه که هستی میشنوی همه دارن از گرونی علی الخصوص آجیل حرف میزنن..بعدا چطور نوشتی از قیمتها خبر نداری...

اخه خودتم خرید نری بالاخره تو جامعه که هستی میشنوی همه دارن از گرونی علی الخصوص آجیل حرف میزنن..بعدا ...

ب عنوان استوارتر اعلام میکنم صلوااات😅

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
من که خبر دارم از قیمتها. چون شما گفتین مطلع نیستین گفتم. ضمنا من دختر ندارم 

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏

اخه عزیزم کسی هسسست که از قیمتها خبر نداشته باشه؟؟؟؟؟!!!! حتتتتی اگر در این ۸ ماه اصلا بیرون هم نرقته باشه و فققققططط همسرش خرید کنه. ..آدم باید حرفی بزنه که قابل پذیرش و درست باشه. ممنوون. شبتون خوش

اخه خودتم خرید نری بالاخره تو جامعه که هستی میشنوی همه دارن از گرونی علی الخصوص آجیل حرف میزنن..بعدا ...

چون من خرید نمیکنم واسه خونه همه چیز گرون شده نه تنها آجیل کسیم که خرید نکنه انقدر در جریان قیمتا نیست نبودو گرونیو این دست از بحثارو من اینجا بیشتر میشنوم 

من در كنار تو به هدفم ميرسم💪🏻
اخه عزیزم کسی هسسست که از قیمتها خبر نداشته باشه؟؟؟؟؟!!!! حتتتتی اگر در این ۸ ماه اصلا بیرون هم نرقت ...

حالا چقدربرات مهمه من خبر دارم یانه؟😅 باشه میدونم خیلی گرونه😂

من در كنار تو به هدفم ميرسم💪🏻
یه گروه هایی هست که مختلت جشن میگیرن البته با حجاب و مطمعن یه پولی بدید و با اونا باشید نزدیک یلدا ت ...

عزیزم اینجا ایرانه اونم قم😂 . از این چیزا نیس

و خدایی که بشدت کافیست