آجیل بخریم یا نه.اخه اگه هم نخریم دلخوشی نداره بی هیچی😕
خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
اخه خودتم خرید نری بالاخره تو جامعه که هستی میشنوی همه دارن از گرونی علی الخصوص آجیل حرف میزنن..بعدا ...
ب عنوان استوارتر اعلام میکنم صلوااات😅
خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
من که خبر دارم از قیمتها. چون شما گفتین مطلع نیستین گفتم. ضمنا من دختر ندارم
ب عنوان استوارتر اعلام میکنم صلوااات😅
اخه عزیزم کسی هسسست که از قیمتها خبر نداشته باشه؟؟؟؟؟!!!! حتتتتی اگر در این ۸ ماه اصلا بیرون هم نرقته باشه و فققققططط همسرش خرید کنه. ..آدم باید حرفی بزنه که قابل پذیرش و درست باشه. ممنوون. شبتون خوش
اخه خودتم خرید نری بالاخره تو جامعه که هستی میشنوی همه دارن از گرونی علی الخصوص آجیل حرف میزنن..بعدا ...
چون من خرید نمیکنم واسه خونه همه چیز گرون شده نه تنها آجیل کسیم که خرید نکنه انقدر در جریان قیمتا نیست نبودو گرونیو این دست از بحثارو من اینجا بیشتر میشنوم