2821
2789
عنوان

اسم دختر 😗

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 37 پست
دلارام عزیز دل

ممنون عزیزم

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دلارام 💕اسم دختر خالمه

عزیزم تو خانواده درست تلفظش میکنن نمیگن سخته و اینا

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
عزیزم دلارام بزار ولی دلارا بهتره. اون م آخرش سنگینه انگار

اره خودمم همین فکرو کردم گلم ولی ی خانوم نظر سنجی گذاشته بود گفتن ادم یاد دلار میفته 😐میگفتن دلارام قشنگ تره چقد اسم دختر گذاشتن سخته

دلارام قشنگه  بهش بگو آرامِ دلم 😍

عزیزم😍😍ذوق زده شدم عکس استند اسمشو بزارم؟

اره خودمم همین فکرو کردم گلم ولی ی خانوم نظر سنجی گذاشته بود گفتن ادم یاد دلار میفته 😐میگفتن دلارام ...

دُلارا ک نیست

دِلاراست

بنظر من بزار  دلارا

البته سلیقه ای هستش و واقعا اسم انتخابیتم قشنگه

اما ترانه نه قدیمیه

💑جان و جهان من تویی...داداش کوچولوی نازم خیلی دلم برات تنگ شده.لطفا برای آرامش روح برادرم یه صلوات بفرستین.ممنون
عزیزم😍😍ذوق زده شدم عکس استند اسمشو بزارم؟

بذار

آررررررره 😍😍😍😍😍😍

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

دُلارا ک نیست دِلاراست بنظر من بزار  دلارا البته سلیقه ای هستش و واقعا اسم انتخابیتم قشنگه ...

ممنون عزیزم از پیشنهادت مرسی گلم😗😗اخه امروز چندنفر از فامیلا گفتن اسمش غمگینه گفتم نکنه بعدا اذیت کنن بچمو

ممنون عزیزم از پیشنهادت مرسی گلم😗😗اخه امروز چندنفر از فامیلا گفتن اسمش غمگینه گفتم نکنه بعدا اذیت ...

غمگین بودنش بخاطر م هست بنظرم 

من خیلی دلارا دوس دارم اما دلارام انگار افسردم میکنه😢

بعد یه اهنگم هست یار دلارام کووو؟؟؟ کلا بهتره دلارا بزاری

هم به سلیقت نزدیکه و هم شیکتره

💑جان و جهان من تویی...داداش کوچولوی نازم خیلی دلم برات تنگ شده.لطفا برای آرامش روح برادرم یه صلوات بفرستین.ممنون
غمگین بودنش بخاطر م هست بنظرم  من خیلی دلارا دوس دارم اما دلارام انگار افسردم میکنه😢 بعد یه ...

باشه گلم مرسی😍😚

بذار آررررررره 😍😍😍😍😍😍

بذار آررررررره 😍😍😍😍😍😍

ببخشید لود نمیشد عزیزم مجبور شدم اسکرین بگیرم

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 22 ساعت پیش
2791
2779
2792