2777
2789
عنوان

پلی کیستیک😢

| مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 72 پست

منم پریشب رفتم سونو فهمیدم تنبلی تخمدون دارم.میخوام برم دکتر فردا...ولی به هیچ وجه تا ۷.۸ سال دیگه بچه نمیخوام

دکتر به تو گفت باید اقدام کنی؟ زوریه؟! منظورم اینه که خودتم میخوای؟

آره من روانشناسم همتونو خوب میشناسم 🤙🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر منم یه جاری دارم یه پسرداشت ومیخواست برابچه دوم اقدام کنه دکترگفته بود پلی کیستیک هستی و فقط ...

اره میدونم چیه اینو که میگی. من شوهرم میگه بچه نمیخوام اصلا میخواسم بزارم یکسال دیگه که باهاش حرف بزنم را۱یش کنم اما دکتر اینجوری گف حالا نمیدونم چیکار کنم

عزیزم اقدام کن. منم چند ماهه ازدواج کردم اصلا جلوگیری نکردم. هنوزم بعد8ماه خبری نیست. مشخص نیست چقد, طول بکشه بعد پشیمون میشب

💞فان مع العسر یسری💞             صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند .۱۴۰۱/۰۵/۱۸ درست زمانیکه انتظارشو نداری معجزه اتفاق میفته.خوش اومدی معجزه زندگیم
همزمان با درمان باردار ميشي ديگه درمانش همزمان با اقدامه چون داروي تحريك تخمك گذاري ميدن اگه بچه ن ...

من وقتی فهمیدم یکی از تخمدانم اینجوری رفتم ورزش و از نظر غذایی هم رعایت میکردم الان که باز رفتم دکتر در عرض ۶ ماه اون یکی تخمدانم هم pcoشده😢

ببین واسه من زده تخمدان راست حداقل نرمال تخمدان چپ نرمال با فولیکول های ریز فراوان یعنی پلی کیستیک ه ...

نمیدونم منکه تو سونو زده pco بهد خود دکتر هم همون موقع بهم گف.ببر پیش دکتر تا بهت بگه عزیزم

منم پریشب رفتم سونو فهمیدم تنبلی تخمدون دارم.میخوام برم دکتر فردا...ولی به هیچ وجه تا ۷.۸ سال دیگه ب ...

عزیزم من ۶ ماه پیش زفتم دکتر بهم گف یکی از تخمدان ها پلی کیستیکه و اقدام کن واسه بارداری اینا منم گفتم بجه نمیخوام ینی شوهرم نمیخواد گفتم ورزش میکنم بهتر میشه اما ورزش کردم و اینا الان رفتم سونو گف اون که قبلا بوده شدید تر شده اون یکی هم پلی شده 😢 گفتم اگه بچه نخوام الان جی گف همین الان ممکه طول بکشه بارداریت اگر بزاری واسه بعد ممکنه خیلی خیلی سخت باردار شی.حالا نمیدونم 

عزیزم اقدام کن. منم چند ماهه ازدواج کردم اصلا جلوگیری نکردم. هنوزم بعد8ماه خبری نیست. مشخص نیست چقد, ...

اره دکتر اینو بهم گف .ولی شوهرم نمیدونم راضی بشه یا نه.خیلی ناراحتم😢😢😢