2777
2789
عنوان

یه لحظه😕😕😕

125 بازدید | 18 پست

سلام ،رفته بودم خونه مادرشوهرم...مادر شوهرم گف یکی از فامیلامون میگف مث تو نمخام عروس زشت بگیرم مخام خوشگل عروس بگیریم خیلی ناراحت شدم منم گفتم اگ میتونه ک مث من عروس بگیره دیگ....

ولی خیلی دلم شکست....

(قیافم زشت نیس ،همه میگن خوشگلی تو مجردی هم خیلی خواستگار داشتم،هرجا میرفتم خواستگار پیدا میشد...)

خیلی عصابم خورده حتی ب شوهرمم نگفتم ک اینطور گفتن پشت سرم...

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ پر رو😕😕

اخه مشکل اینجاس ک من زشت نیستم

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔

زیبایی و زشتی  نسبی !!

ممکن از نظر کسی ، زیبای خفته باشیم

و از نظر کس دیگه ؛ معمولی ...

پس نظر دیگران مهم نیست واقعا

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

مادرشوهر است دیگر 😒

همون قضیه گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف بو میده😑😑

از صدای سخن عشق نشنیدی خوشتر                       یعنی تا حالا برات اس ام اس واریز نیومده؟؟؟؟  
چه بیشعور یکی نیست بهش بگه از توی پیرزن که خوشگلتره

میگف خو یکی از فامیلاش گفته....

وا این مادرشوهرا چشونه  

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

وقتی مادرشوهرت اینجوری میگخ صد درصد اون خانوم بهش گفته میخام یه عروس به خوشگلیه عروس تو بگیرم شک نکن😂😂

اینجا به تو از عشق و وفا هیچ نگویند         چون دغدغه ی مردم این شهر  حجاب است           هر جای جهان مرتبه ی زن بلند است            درکشور من زن مثل میت به حساب است...
زیبایی و زشتی  نسبی !! ممکن از نظر کسی ، زیبای خفته باشیم و از نظر کس دیگه ؛ معمولی ... پس ن ...

ولی بخدا هر کی دیده گفته چ خوشگله....

حتی یبارم تو آرایشگا بودم اومدم بیرون صدای زنه میگف این خانم خوشگله چن وقته عروسی کرده بود....

ولی بخدا هر کی دیده گفته چ خوشگله.... حتی یبارم تو آرایشگا بودم اومدم بیرون صدای زنه میگف این خانم ...

در دهن مردم رو نمیشه بست

نمیشه برای همه هم نشست و خیلی چیزها رو اثبات کرد!

پس بی خیال 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

من با اینکه یه مادر شوهر هستم ولی درسته حرفت رو قبول دارم که بعضی ها اینقدر عقده ای هستند که دوست دارن با کلمه وجمله دل طرف رو بسوزونندوفکر نمیکنند که خدا از حرف وگوشه وکنایه ودل کسی رو شکاندنند چقدر بدش میادواونو به سزای اعمالش میرساند 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین