2777
2789
عنوان

بدویین چالش🦄

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 48 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

@دخترزمستون     @azaliaaaaa     @لنااااا     @almas5   ...

سلام عزیزدلم❤ اووومدم💋💋💋

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑

سعید

ماکارانی

رز

سراتو

آهو

سحر

سحر

کانادا

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
علي  ابگوشت😁 مريم بنز اسب عارف عمو پورنگ😐😁 امريكا

اسم منو چرا میدزدی😒😒😒😒😒

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

ممد

زرشک پلو با مرغ😐

مریم

تاینا

خرس

بازیگر نمیدونم😐

اینا

کشورم چیزی یادم نمیاد

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
باورت شده اسمت علیه😐

اره😁

عادل

شوید پلو ماهی

نرگس

206

ببر

مازیار فلاحی

سحر دولتشاهی

فرانسه(ترجیحا اون پاریس خوشگلش😍)

تو خونه ما هروقت یچی میوفته تو گلوی یکی همه حمله میکنن به بهونه اینکه میخوان بزنن پشتش خفه نشهکتکشم میزنن،یبار داداشم داشت لگد میزد تو پام*********** با تو آرومم ..تو یه فرشته ای..به تو آدم نمیشه گفت!**************( تیکرم  مال افزایش وزن: وزن فعلی===》52 وزن هدف===》58)

ب سوالا جواب بدین 😍👏

اگه اسم پسر بودم خب شوهرمم الان باید زنم میبود،

اگه غذا بودم کباب بودم

اگه گل بودم آبی بودم

اگه ماشین بودم شاسی بلند بودم

اگه حیوون بودم گنجشک بودم

اگه خواننده بودم هایده بودم

اگه بازیگر بودم مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه

اگه کشور بودم فرانسه بودم

😍بیاییییییییین

مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند  

من فقط عاشق اینم روزی خودمو پسر ببینم 

کبابو که بار بزارم بشینم کارتن ببینم 

من فقط عاشق اینم برم انگلیس بمونم

تولیوان شراب بنوشم بعد بگم نه نمیتونم

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  
@دخترزمستون     @azaliaaaaa     @لنااااا     @almas5   ...

هوووشششنگ🕴

شیشلیک

یاس

۲۰۶ صندوقدار 😜

شیر

شکیرا

طناز طباطبایی_ مونیکا بلوچی

لاس وگاس 🤣

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد