2777
2789
عنوان

رانندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 42 پست
من ۳ بار رد شدم بار دوم کلا اعتماد به نفسم تخریب شد حدودا تا دوماه میگفتم من نمیرم فک میکردم ده دفعه ...

دقیقا منم همین حسو دارم فکر میکنم ده بار هم برم قبول نمیشم.   با اینکه خوب تمرین کرده بودم ولی هول شدم راهنما و اجازه و این حرفا یادم رفت وگرنه بد نرفتم

مسیحا اسم پسرمه قراره خیلی زود بیاد تو دل مامانیش  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا منم همین حسو دارم فکر میکنم ده بار هم برم قبول نمیشم.    با اینکه خوب تمرین کرده بو ...

فقط ریلکس باش دفعه بعد قبولی

وقتی که در منی و نفس می کشم تورا😍دیگر کجای جهان تو را جستجو کنم👨‍👩‍👧‍👦🤩
منم زیاد دیدم کسایی که میترسن حتی بعد گواهینامه گرفتن اصلا رانندگی نمیکنن.  ولی من حتی نمیتونم ...

مثل مامان من ده ساله گواهینامه داره ولی انقدر ترسو هست که اخرشم راننده نشد الانم کلا گذاشته کنار

میشینم گاهی پشت ماشین  تو شلوغی آواز میخونم از ترس‌

خب وقتي ميشيني پست ماشين يك هيچ از خيلي از كسايي كه ميان گواهينامه بگيرن جلوتري 

اعتماد بنفست و بالا ببر 

اوايل تو شلوغي نرو تا بتوني دقتت و بالا ببري توي شلوغي بايد نگاهت مرتب به چهار طرف ماشين باشه

خوشبخت کسی نیست که مشکل ندارد بلکه کسی است که بامشکلاتش مشکلی ندارد
جدا”؟ الان تنها میشینی ؟ منم ده دوازده سال پیش ثبت نام کردم از ترسم ادامه ندادم دوباره میخوام برم ...

قراره بشینم. تازه قبول شدم. منتطرم گواهینامه م بیاد. الان دیگه هیچ ترسی ندارم

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!

منم به شدت از رانندگی میترسم 

چهارسال پیش هزینه کردم کلاسارو رفتم ولی امتحانارو نرفتم

وقتی می بینم یه خانم رانندگی میکنه خیلی بهش غبطه میخورم خیلی دوس دارم منم نترسم ازرانندگی

خدایا عاشقتم که انقد خوبی😘
منم مثل شما فوبیا داشتم. جتی سه سال قبل سمت نام کردم کلاساشو رفتم به امتتحان شهری که رسید ولش کردم! ...

وای شما مثل منی 

الان نمی ترسی؟چیکار کردی ترست ریخت

منم 4سال پیش رفتم اما برای امتحان نرفتم 

شما دوباره ثبت نام کردی اون قبلی باطل میشه؟

خدایا عاشقتم که انقد خوبی😘
وای شما مثل منی  الان نمی ترسی؟چیکار کردی ترست ریخت منم 4سال پیش رفتم اما برای امتحان نرفتم&n ...

مجددا کاردکس میشی. هزینه ای نداره. فقط امتحان آیین نامه اصلی رو دوباره باید بدی.

ترسم از این بود که چهار طرف ماشین رو تشخیص نمیدادم. دیدم همه میگن با تجربه دستت میاد و این حرفا. همسرم گفت تا وقتی نشینی ترست نمیریزه

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
وای شما مثل منی  الان نمی ترسی؟چیکار کردی ترست ریخت منم 4سال پیش رفتم اما برای امتحان نرفتم&n ...

کاردکس بعد دوسال باطل میشه یعنی باید دوباره کلاسهارو بری