2777
2789
عنوان

من نزاییدم😕😕

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 63 پست
روزی چیه .برو اول درخاست امپول بتامتازون کن برای ریه بچه  بعد اون شب شش تا بخور وقتی دردت شرو ...

آمپول چرا تا هفته بعد میشم 38 هفته لازمه؟ ای بابا من از آمپول میترسم. آخه بارداری اول روغن کرچک خوردم دلدرد گرفتم. به غلط کردن افتادم. 

آمپول چرا تا هفته بعد میشم 38 هفته لازمه؟ ای بابا من از آمپول میترسم. آخه بارداری اول روغن کرچک خورد ...

خب نخور گلم .امپول و تو سرم میزنن

خدایاشکرت که هر روز سه اتفاق عالی برام میفته😍😍خدایاشکرت که لیزر کردم😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت دندونامو خوشگل کردم😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت ک ب لطف خودت سه جفت کفش گرون باسه جفت کیف ستش که مارک و گرون هستن خریدم😍😍خدایاشکرت که میکرونید لینگ انجام دادم😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت یک شغل عالی که عاشقشم پیدا کردم با درآمد عالی😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت ماشین خریدم و گواهینامه گرفتم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت خونه خریدم عااالی😍😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ممنان😄 شما ک گفتی شش تا بخور و بعد چهارتا  این دستور رو از کجا آوردی؟ پزشک؟

خودم این مدلی زایمان کردم 

پزشک داروخونه ام راهنماییت میکنه

خدایاشکرت که هر روز سه اتفاق عالی برام میفته😍😍خدایاشکرت که لیزر کردم😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت دندونامو خوشگل کردم😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت ک ب لطف خودت سه جفت کفش گرون باسه جفت کیف ستش که مارک و گرون هستن خریدم😍😍خدایاشکرت که میکرونید لینگ انجام دادم😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت یک شغل عالی که عاشقشم پیدا کردم با درآمد عالی😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت ماشین خریدم و گواهینامه گرفتم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت خونه خریدم عااالی😍😍
خب نخور گلم .امپول و تو سرم میزنن

مجبورم بخورم میخوام شکمم خالی باشه. چند دقیقه پیش به اندازه 5،6 سانت یه قسمت از شکمم اومد بالا بدجور... من هیچوقت از تکونای بچه نمیترسیدم اما الان خیلی ترسیدم فشارم افتاد سرم گیج میره..  انگار یه توپ کوچولو زیر پوستم اومد بالا. واسمون دعا کنین  راحت زایمان کنیم راحت شیم. خسته شدم.  

مجبورم بخورم میخوام شکمم خالی باشه. چند دقیقه پیش به اندازه 5،6 سانت یه قسمت از شکمم اومد بالا بدجور ...

میدونم گلم منم سختی زیاد کشیدم استراحت مطلق سوراخ شدن کیسه اب تو هفت ماهگی تو شهر غریب بودم و منت مادرشوهرم رو سرم کلی چیز دیگ ولی این روزا میگذره گلم بعدن دلت تنگ میشه

میدونم گلم منم سختی زیاد کشیدم استراحت مطلق سوراخ شدن کیسه اب تو هفت ماهگی تو شهر غریب بودم و منت ما ...

. .  شهر غریب سخته واقعا اونم تنها. کاش با مادرشوهرم تو یه شهر بودیم.  باز من برعکس شما مامانم حرصم میده. 

عاقا این معاینه چیه دقیقا چکار میکنن چرا همه چیزای وحشتناک میگن ازش 

یک ماما میاد دستشو تا ارنج ميكنه توي واژنت تا اندازه ي دهانه ي رحمتو ببينه!!!

✨اللهم صل علي محمد و ال محمد✨
تا ارنجججج😨

نه بابا شوخی میکنه به نظرت دستش تا آرنج جا میشه؟ من یبار زایمان کردم خیلی هم آموزشی میومدن واسه معاینه ولی من چنان دردی هم حس نمیکردم. فقط با دو سه تا انگشت