2777
2789
عنوان

من نزاییدم😕😕

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 63 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

37 هفته بچه کامل بود  مشکلی نداشت وزنش چقدر بود

اولش رفتم سونو بعد این کارو کردم .2900بود 

خدایاشکرت که هر روز سه اتفاق عالی برام میفته😍😍خدایاشکرت که لیزر کردم😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت دندونامو خوشگل کردم😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت ک ب لطف خودت سه جفت کفش گرون باسه جفت کیف ستش که مارک و گرون هستن خریدم😍😍خدایاشکرت که میکرونید لینگ انجام دادم😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت یک شغل عالی که عاشقشم پیدا کردم با درآمد عالی😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت ماشین خریدم و گواهینامه گرفتم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت خونه خریدم عااالی😍😍
عزیزم انشالله بسلامتی زایمان کنی مال من ک کلا بسته بود

خب يكم ورزش كن

من البته ورزش نكردم ولي يكي دو هفتست شديدا درگيرم با خونه تكوني قبل زايمان و كلي كار سنگين كردم و همش پيازه روي و سرپا بودم

✨اللهم صل علي محمد و ال محمد✨
۳۸ تموم شده رفتم تو ۳۹

من تازه رفتم تو ٣٧ هفته

تازه ديشب تو بيمارستان ماما اصرار داشت كه ٣٦ هفتمه!!!!

تو يك هفته ازم جلوتري پس سن حاملگيت ميشه ٣٨ هفته

✨اللهم صل علي محمد و ال محمد✨
بچه منم ۲ و ۹۰۰ بود ۳۷ هفته بخورم ینی منم؟؟

اگ تحمل داری بیشتر بمون .من خسته شده بودم سه ماه بود استراحت مطلق بودم

خدایاشکرت که هر روز سه اتفاق عالی برام میفته😍😍خدایاشکرت که لیزر کردم😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت دندونامو خوشگل کردم😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت ک ب لطف خودت سه جفت کفش گرون باسه جفت کیف ستش که مارک و گرون هستن خریدم😍😍خدایاشکرت که میکرونید لینگ انجام دادم😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت یک شغل عالی که عاشقشم پیدا کردم با درآمد عالی😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت ماشین خریدم و گواهینامه گرفتم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت خونه خریدم عااالی😍😍

سلام

ان شاءالله بسلامتی زایمان کنین

اما اگر میخواین زایمان راحتی داشته باشین، از فردا اینایی که میگم بخورین:

هرروز یک قااشق غذاخوری روغن کنجد

هرشب دوسوم لیوان عرق کاسنی+یک سوم لیوان عرق شاهتره

هر صبح یک قاشق غذاخوری روغن بادون شیرین اگر یبوست دارین

هر شب شام فقط سوپ جاافتاده

پیاده روی سبک

اگر اینها رو مرتب انجام بدین، ان شاءالله چهار ساعت نشده زایمان میکنین.

ضمنا هر روز دعای یستشیر ازاول بارداری برای راحتی زایمان عالیه.اما الانم بخونین ،موقع دردای زایمان هم همراهیاتون یستشیر، خودتون سوره انشقاق رو بخونین

ان شاءالله خاطره زایمانتون رو بذارین که عالی بوده

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
بخورم ینی؟؟

اره گلم بخور 

آخه منم دیشب سونو شدم دکتر گفت عملکرد ریشو نمیتونم بگم کامله یا نه

خب من قبلش امپول بتامتازون زدم