2777
2789
عنوان

هییییییچ وقت فکر نمیکردم خونوادم به چنین مشکلی بر بخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 88 پست
اولا با توجه به علاقه هاشون و سطح سواد و تحصیلاتشون مثلا کارهایی که همیشه دوست داشتن انجام بدن و توش ...

مريم جون اتفاقا به جاي اينكه اين همه به خودت پانيك بدي مي توني رويه رو عوض كني تو بيشتر وقتت رو با پدر و مادرت بگذرون، حالا كه با هم هستين اگر وقت داري ببرشون پارك، پياده روي محيط شادي رو به اونها فراهم كن، فعلا كه اين جوري هستش. 

در مقابل با برادرهات هم صحبت كن متقاعدشون كن از دلتنگي پدر و مادرت بگو.

ما هم برادر بزرگمون نمي ياد من و برادر كوچكم بيشتر حواسمون هستش حالا  ما خيلي دور هستيم شايد سالي يك بار هم رو ببينيم اما خوب هر روز زنگ مي زنيم باهاشون از همه چي صحبت مي كنيم پدر و مادرمون هم دلتنگي كنن مي گيم اونها هم خواهند امد يا من هميشه مي گم مادر من تو هنوز شكر يكي رو به جا بيار .شما هم مي توني با اين مدل حرف هاي مثبت كمي روحيشون رو عوض كني🍀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخی عزیز دلم.مرسی .خیلی با حرفات آرومتر شدم.خدا بد نده.چرا مریض؟

والا سرما خوردم امپولم زدم,اومدم اینجا یکم سرگرم شم😉که موضوع شما برام جای تامل داشت😉کمکی خواستی بپرس😍😘

ناراحت نشی ولی شخصیت وابسته داری😅باید درمان شی😉اصلا هم بد نیست ویژگی ات هست و باید حلش کنی😉

میدونی مثلا هفته پیش مامان من یه سونوگرافی داشت که 5 روز بعدش جوابش مشخص میشد.شاید باورت نشه اما من ای 5 روزو زندگی نکردم.حتی سر کارم نرفتم.به شوهرم میگفتم اگه مامانم چیزیش باشه باید از هم جدا شیم.من دیوونه شده بودم.

میدونی مثلا هفته پیش مامان من یه سونوگرافی داشت که 5 روز بعدش جوابش مشخص میشد.شاید باورت نشه اما من ...

باید به تدریج روی خودت کار کنی,اما تنها سرعتت کم شاید باشه,پیش مشاوری برو که حرفش رو گوش میدی کم کم با حل تعارضات ذهنی و احتمالا پیدا کردن یسری جایگزین واست کم کم بهتر میشی😉

مريم جون اتفاقا به جاي اينكه اين همه به خودت پانيك بدي مي توني رويه رو عوض كني تو بيشتر وقتت رو با پ ...

دقیقا .من تموم اینکارارو میکنم.هفته ای یکبار میبرمشون بیرون شهر.هر شب با شوهرم بهشون سر میزنیم.بیشتر باهمیم.هیچ وقت تنها نیستن.اما بازم یه جا که تنها میرم دلم همش پیششونه.

دقیقا همینطوره.اما نمیدونم من باید چکار کنم. امشب من بعد از دو هفته رفته بودم خونه مادر شوهرم مامان ...

ببين مريم جان

راستش فكر كنم هر كدوم از برادرها و همسراشون به نوبه خودشون حق دارن

اصلا انتظار نداشته باش با خودشون بگن برادري از كار جداس

ي برادرت ضرر كرده ، زندگيش به هم ريخته و چه بسا كلي پيش خانواده زنش حقير شده

اون يكي خوب دوست نداشته ضرر كنه و به هزار و يك دليل كار با برادر كوچك براش زيان داشته

چرا سعي داري دور هم جمعشون كني! الان مثل دو قطب اهنربا هستن

زن برادر كوچيكت سختي كشيده ، اذيت شده، حالا چون كوچيكه بره معذرت بخاد ! بگه ببخشيد بدبخت شدم! 

شما خودت بيشتر سر بزن! اگه برا پدرت ممكن هست مخفيانه به برادر كوچك كمك كنيد، حالا به هر نحو ! تا دوباره پا بگيره

كم كم بخواييد بره با برادر بزرگ اشتي كنه!

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
من واقعا آسیب دیدم از این موضوع.من سه ساله ازدواج کردم اما دو سال اول زنگیم افسردگی شدید و پانیک گرف ...

متاسفانه عزيزم روش تربيتي اينجوري بوده كه شما مادر مادرت شدي و مادر پدرت!

حتما راجبش بخون!

خودت رو از اين قيد رها كن!

بذار رها بشي و گرنه همش اسيب ميبيني

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
دقیقا همینطوره.اصلا لذتی از زندگیم نمیبرم

دركت ميكنم عزيز

حتما براي مشكلت پيش روانشناس برو

حتما حتمادرد دل كن با ي مشاور درجه يك

حتما كتاب بخون راجب مشكلت

مطمين باش كم كم بهتر ميشي

ي خانم زنگ زده بود به دكتر هولاكويي موردش مثل سما بود، دقيقا دكتر بهش گفت شما مادر مادرت شدي

چون از كودكي باهات درد دل شده!

در صورتي كه تو نبايد نگران اونا باشي، مگه اينكه افتاده شده باشن( يني بيمارستان) يا الزايمر داشته باشن

در غير اين صورت بايد بدوني تو وظيفه اصليت فرزندان و زندگي و همسر خودت هستن

نه مادر و پدر و ...

دركت ميكنم عزيز حتما براي مشكلت پيش روانشناس برو حتما حتمادرد دل كن با ي مشاور درجه يك حتما كتاب ...

همینطور هم هست.من یدونه دخترم.مامانمم همینطوز.مامانم تو 25 سالگی مامانشو از دست داد.من کوچیک هم که بودم همیشه مامانم با من درد و دل میکرد.همینطور هم بابام.سنم کم بود اما همیشه میونه ی مامان بابام بودم.برای همین همیشه خودمو مسئول میدونم.همیشه ترس از دست دادن مامانمو دارم.میترسم تنها شم.با یه مریضی کوچیک من افسرده میشم.

همینطور هم هست.من یدونه دخترم.مامانمم همینطوز.مامانم تو 25 سالگی مامانشو از دست داد.من کوچیک هم که ب ...

به قول روانشناسا بند نافتو بكن!!!

تا به مادر و پدرت بند ناف داري نه فرزندانت نه شوهرت كنارت لذت نميبرن

ي روز بالاخره مادر و بدر ميرن

نگاه ميكني ميبيني مادر هوبي نبودي

مادري نكردي...

همسري هم نكردي...

شما دوتا نظر تند دادی یه کم ارومتر عزیزم

عزیزم‌ اونوشمانمیتونی تعیین کنی دیگه   واسه شماتند بوده شاید  خوشت نمیادنخون

حرف ناحق هم نگفتم   کلمه کلمه حرف زدن هم مدجدید شده    اگه میخوای راه حل بگیری مشکل داری خوب یه بارگی بگو مردمم نظرشونوبگن   نه   اگه میخوای فقط تعدادپستهای تاپیکت بره بالا که هیچ

شماهم نگران خودت باش خانومم   استارترخودش زبون داره کوچیکم‌نیست وکیل وصی بخواد   

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏