2777
2789
عنوان

یا علی😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 27 پست
@لنااااا     @نرگس_او لینکت خرابه که😅 @پیتزا_مخلوط1     @اسکارل ...

سلام عزیزدلم❤ نمیدونم گلم شاید گزارش زدن.. ب نی نی یار بگو برگردونه.. 

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
سلام عزیزدلم❤ نمیدونم گلم شاید گزارش زدن.. ب نی نی یار بگو برگردونه.. 

عه میشه مگه🤤🤤

ن نمیخوام که باشه مهم نیس اصلا

فقط خیلی کنجکاو شدم که چیشد یهو تا دیشب همه چی خوب پیش میرفت

مگه چی میشد که بشه خدا جون....😔 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عه میشه مگه🤤🤤 ن نمیخوام که باشه مهم نیس اصلا فقط خیلی کنجکاو شدم که چیشد یهو تا دیشب همه چی خوب ...

چند نفر گزارش بزنن میترکه گلم... احتمالا گزارش زدن دگ.. فدای سرت💋💋

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
سلام عزیزم منم اومدم کلی لایک و پیام داشتم تو تاپیکت ولی تعطیل بود دلیلش رو نفهمیدم

ای بابا باز حتما دچار سو تفاوت شدن دوستان😅😅😅

ولی خیلی کنجکاویه بدی داره قبول داری؟ 😄

@nazaniiiin   تو چی @علی_مامان   یا تو😀 @parvaz76     ؟؟؟

سلام عزيزم من نديدم درمورد چي بود؟

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

سلام عزيزم من نديدم درمورد چي بود؟

خیلی سرت شلوغه ها😐😐😐

دیشب تا ۴صب حرف میزدیم تو همون تاپیک که دختره میگفت ب کردا توهین کردید نشون ب اون نشون که فرهادم تب داش😂

خیلی سرت شلوغه ها😐😐😐 دیشب تا ۴صب حرف میزدیم تو همون تاپیک که دختره میگفت ب کردا توهین کردید نشون ...

اهان نه فكر كردم دوباره تاپيك زدي

اخه من امروز توو سايت نبودم اصلا 

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

@nazaniiiin   تو چی @علی_مامان   یا تو😀 @parvaz76     ؟؟؟

ن عزیزم منم نخوندم  حالا چرا ترکوندن مگه مرض داشتن

خدااااا جونم منم بندتم انگار ک منو فراموش کردی بچه ها برا مشکلم میشه ی صلوات بفرستی   
@ملت   سلام تو در جریانی چیشد؟؟ 😳😂😂

سلام جیگر، نه والا

احتمالا همونا برلت گزارش زدن، به نی نی یار بگو😐

شاهد تقابل دارودسته اپستین با شکمهای سیر از گوشت کودکان با پاکان عالم با زبان روزه و شکمهای گرسنه هستیم. رهبر با حدود ۹۰ سال سن و داشتن بیماری سرطان، عمرش امروز و فردایی بود، حیف بود با بیماری و در بستر رحلت کنن، رهبر عین جدش امام حسین(ع) هرگز تسلیم نشد و عین جدش شهید شد، اسمشون در تاریخ خواهد درخشید❤️ روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن 👈 خدایا هزاران بار شکرت

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز