کم کنم بهم بگید.... میدونم نی نی سایتی ها خیلی واردید خیلی سال هست خواننده تجربه هاتون هستم واقعا افسرده شدم از چاقی گروه اگه دارین معرفی کنید شایدددددد این دفعه بتونم
عصرانه، دلم یک گوشهی دنج ،در یک کافه میخواهد ...!فقط من و تو ...!در ازدحام جمعیت این شهر ،فقط تو را ببینم ...!تو قهوه تعارف کنی ...من غرق در قهوه ای چشمانتطعمِ خوشِ بودنت را بنوشم ...!#من خدا را دارم اللهم صل علی محمد وآل محمد....
سلام ایگوانا جون...۱۷آذر رژیم و شروع کردیم و دیروز۱۷ دی یکماه شده که رژیم دارم ...وزن شروع ۸۴😐وزن فعلی ۷۹😊...خیلی احساس سبکی میکنم یکی از مانتوهام که برام خیلی تنگ بود الان آزاد شده تو تنم....ممنونم ازت
👪💕💕اومدی تا بره فصل دیوونگی❤❤شدی آرامش کل این زندگی💕💕👪❣ خوشبختی یعنی یه دخترنازدار توراهه❣
غروبا که از دانشگاه میام خونه انقد دلم میخواد قابلمه غذا رو بگیرم بغلم بخورم😢😢 ...انقد دلم میخواد یه نون بربری درسته صبحانه بخورم😢😢...انقد دلم هله هوله میخواد که نگو...😭😭هر روز میرم پیج های مختلف غذایی مثل افسرده ها نگاشون میکنم😭😭......ولی من به خودم قول دادم و سر قولم میمونم من میتونم💪💪👏👏
👪💕💕اومدی تا بره فصل دیوونگی❤❤شدی آرامش کل این زندگی💕💕👪❣ خوشبختی یعنی یه دخترنازدار توراهه❣
سلام ایگوانا جون من رژیم شمارو گرفتم در عرض یک ماه از ۱۰۲ شدم ۹۷/۵ من قدم ۱۷۸ و فعلا جا برا لاغر شدن زیاد دارم میشه لطف کنی و رژیم برا ماه دومم بدی ممنونم عزیزم
انشالله هر چی از خدا میخای خدا بهت بده من خیلی رژیم گرفته بودم ولی تو هیچکدوم اینطوری بی اشتها نشده بودم من واقعا الان اشتها برا هیچ غذایی ندارم