2777
2789
عنوان

ی رژیم سریع تو دوماه بیست کیلو

| مشاهده متن کامل بحث + 329885 بازدید | 1697 پست
عجله نکن اینجوری سخت هم برمیگرده حداقل 

باوشه😊😘

عصرانه، دلم یک گوشه‌ی دنج ،در یک کافه می‌خواهد ...!فقط من و تو ...!در ازدحام جمعیت این شهر ،فقط تو را ببینم ...!تو قهوه تعارف کنی ...من غرق در قهوه ای چشمانتطعمِ خوشِ بودنت را بنوشم ...!#من خدا را دارم اللهم صل علی محمد وآل محمد....

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عجله نکن اینجوری سخت هم برمیگرده حداقل 

سلام  ایگوانا جون...۱۷آذر رژیم و شروع کردیم و دیروز۱۷ دی یکماه شده که رژیم دارم ...وزن شروع ۸۴‌‌‌‌😐وزن فعلی ۷۹😊...خیلی احساس سبکی میکنم یکی از مانتوهام که برام خیلی تنگ بود الان آزاد شده تو تنم....ممنونم ازت

👪💕💕اومدی تا بره فصل دیوونگی❤❤شدی آرامش کل این زندگی💕💕👪❣ خوشبختی یعنی یه دخترنازدار توراهه❣
سلام  ایگوانا جون...۱۷آذر رژیم و شروع کردیم و دیروز۱۷ دی یکماه شده که رژیم دارم ...وزن شروع ۸۴‌ ...

وااای چقد خوشحال شدم 

بهت تبریک میگم 

افرین دوستم عالی❤️❤️❤️

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME
وااای چقد خوشحال شدم  بهت تبریک میگم  افرین دوستم عالی❤️❤️❤️

ممنونم عزیزم...به نظرت میتونم تا آخر بهمن این ۹ کیلو رو هم کم کنم بشم ۷۰؟؟

👪💕💕اومدی تا بره فصل دیوونگی❤❤شدی آرامش کل این زندگی💕💕👪❣ خوشبختی یعنی یه دخترنازدار توراهه❣
وااای چقد خوشحال شدم  بهت تبریک میگم  افرین دوستم عالی❤️❤️❤️

غروبا که از دانشگاه میام خونه انقد دلم میخواد قابلمه غذا رو بگیرم بغلم بخورم😢😢 ...انقد دلم میخواد یه نون بربری درسته صبحانه بخورم😢😢...انقد دلم هله هوله میخواد که نگو...😭😭هر روز میرم پیج های مختلف غذایی مثل افسرده ها نگاشون میکنم😭😭......ولی من به خودم قول دادم و سر قولم میمونم من میتونم💪💪👏👏

• سلام ایگوانا جون من رژیم شمارو گرفتم در عرض یک ماه از ۱۰۲ شدم ۹۷/۵ من قدم ۱۷۸ و فعلا جا برا لاغر شدن زیاد دارم میشه لطف کنی و رژیم برا ماه دومم بدی ممنونم عزیزم 
  • انشالله هر چی از خدا میخای خدا بهت بده من خیلی رژیم گرفته بودم ولی تو هیچکدوم اینطوری بی اشتها نشده بودم من واقعا الان اشتها برا هیچ غذایی ندارم 
  • @ایگواناا  
Ashegetam khoda
سلام ایگوانا جون من رژیم شمارو گرفتم در عرض یک ماه از ۱۰۲ شدم ۹۷/۵ من قدم ۱۷۸ و فعلا جا برا لاغر شدن ...

واقعا خیلی خوشحال شدم خیلی تبریک میگم 

من امشب نکات لازم ماه دوم رو میگم خدمتتون 

واقعا خیلی خوشحال شدم خیلی تبریک میگم  من امشب نکات لازم ماه دوم رو میگم خدمتتون

ممنون ایگواناا جون منم خیلی وقته منتظر ماه دومم..

راستی یه سوالم داشتم توی بارداری میشه رژیم گرفت مثلا وقتی گرسنه میشیم میشه فقط سبزیجات و فیبر استفاده کرد که وزنمون زیاد از حد بالا نره؟؟

ممنون ایگواناا جون منم خیلی وقته منتظر ماه دومم.. راستی یه سوالم داشتم توی بارداری میشه رژیم گرفت م ...

بارداری باید تغذیت مناسب باشه دگ حتما با دکتر مشورت کن عشقم 

ماه دوم تغییراتی نداره ی سری نکات داره میگم حتما امشب 

سلام ایگوانا مندقد 167 وزن 64 همین رژیم شما رو از امروز گرفتم امیدوارم کم کنم بشم 57 عااالیه 

زن ها از عادی شدن، تکراری شدن، از مثل روز اول نبودن می ترسند! زن ها را مثل روز اول دوست بدارید.