2777
2789
عنوان

ی رژیم سریع تو دوماه بیست کیلو

| مشاهده متن کامل بحث + 321682 بازدید | 1697 پست
ممنون عزیزم به غیر مورد شب من که نمی تونم نون رو ترک کنم بقیه برام خیلی آسون بود ولی خوب حتما سعی می ...

خیلی هم عااالیه عب نداره کم کم ترک کن شما 

ورزش هم افرین خوووبه 

موفق باشی❤️❤️

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایگوانا جان من ۵۱.۵ وزنمه

ولی یه کوچولو شکم درآوردم اه قبلا ک مدااام دراز نشست میرفتم نبود ولی الان چون شبا طاق باز میخوابم و دراز نشست نمیرم هست

کلا کمرم باریکه

راهی هست بدون ورزش جمعش کنم؟

یه زن همیشه باید امید داشته باشه
ایگوانا جان من ۵۱.۵ وزنمه ولی یه کوچولو شکم درآوردم اه قبلا ک مدااام دراز نشست میرفتم نبود ولی الان ...

متأسفانه نه شکم و پهلو نیاز ب کلی فوکوس تو این ناحیه داره و گاهی باید حرکات سخت بکنی تا کامل تخت شه همراه با ی تغذیه مناسب پروتئینی عزیزم  ❤️

متأسفانه نه شکم و پهلو نیاز ب کلی فوکوس تو این ناحیه داره و گاهی باید حرکات سخت بکنی تا کامل تخ ...

ممنون عزیزم

من همیشه شکمم تخت و سفت بود الان ۳ ساله مشکل جسمی پیدا کردم دراز نشست که میرم دردام شروع میشه به خاطر همین نمیتونم دراز نشست برم خیلی ناراحت برای این یه ذره شکمم😁

یه زن همیشه باید امید داشته باشه
برای کسی ک رژیم داره ک کلا کلی سوود داره ولی بله سایز شکم رو کم میکنه 

وزنم من ۱۰۴ کیلو😢 میخوام لاغر شم تازه قصد کردمه رژیم بگیرم وزنم پایین بیارم پس حتما با مشورت دکترم استفاده میکنم 

ممنون عزیزم من همیشه شکمم تخت و سفت بود الان ۳ ساله مشکل جسمی پیدا کردم دراز نشست که میرم دردام شرو ...

عب نداره عزیزم سعی کن ب مروز زمان کم کم آب کنی 😘😘😘