2777
2789
عنوان

ی رژیم سریع تو دوماه بیست کیلو

| مشاهده متن کامل بحث + 321857 بازدید | 1697 پست
سلام عزیزممم  واقعا بدون حرکت های متمرکز و‌دستگاه نه چون میگی اضافه وزن ندارین میگم  ولی ...

میدونم کدوم حرکتو میگی عزیزم یکم باید خم بشم دستامو باز و بسته کنم فک کنم. ممنون جیگر

خدایا بغلم کن❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودمن خیلی رون دارم  چون نه سال دوچرخه سوار بودم و عضله س  اتفاقا خوبه بذار بگم چرا  ...

گلم تردمیل چند مین و با چه سرعتی و چند روز در هفته برای رون جواب میده؟ منم خیلیییی رون دارم

بعد اینکه تردمیل ضرر نداره؟

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
گلم تردمیل چند مین و با چه سرعتی و چند روز در هفته برای رون جواب میده؟ منم خیلیییی رون دارم بعد این ...

رو شیب نزنی نه ضرر نداره 

سرعت متغیر از همه بهتره 

نیم ساعت کافیه چهار بار درهفته نهایت 

مثلا ۴دقیقه پنج دوباره ی دقیقه سه بعد دو دقیقه سرعت ۶ 

سعی کن متناوب بزنی 

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME
رو شیب نزنی نه ضرر نداره  سرعت متغیر از همه بهتره  نیم ساعت کافیه چهار بار درهفته نهایت& ...

خیلی ممنون عزیزم

مربی خودمم برنامه متناوب داده بهم. بین ۴ و ۶ و ۷ تغییر می کنه. ولی الان دیگه با ۷ اصلا عرق نمیکنم و مثل اولا ضربان قلبم نمیره بالا. خودم ۸ میرم.

تا جایی که ادم ضربان قلبش بالا بره میتونه سرعتشو بالا ببره

ببخشید گلم من خیلییییی سوال میپرسم

ولی عید احتمالا تنها ورزشی که بتونم بکنم دویدن رو تردمیله

مخصوصا برا رونام

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
رو شیب نزنی نه ضرر نداره  سرعت متغیر از همه بهتره  نیم ساعت کافیه چهار بار درهفته نهایت& ...

سلام ایگوانا جان

ممنون که همیشه انقدر مهربونی و سوالای بچه هارو با صبوری جواب میدی عزیزم واقعا دوستت دارم

عزیزم من bmi ام ۲۰ قدم ۱۶۴ و وزنم ۵۴ کیلوئه به نظر خودم یه خط باریک شکم دارم ممنون میشم راهنمایی کنی که چطور شکممو کاملا فلت کنم

آمدی و آمدنت محشر به پا کرد💜💛

تجربه به من ثابت کرده رژیم فایده نداره چون ادم همش منتظره این دوران سخت تموم شه دوباره بخوره،بهترین راه اصلاح الگو خوردنه ،یعنی وایسی برای همیشه شیرینجات خیلی کم بخوری غذاهای چرب نخوری ،هیج وعده ای پرخوری نکنی شاید اینجوری دیرتر لاغر شی ولی همیشگی میشه

یه دختر دارم شاه نداره 😍👸
سلام ایگوانا جان ممنون که همیشه انقدر مهربونی و سوالای بچه هارو با صبوری جواب میدی عزیزم واقعا دوست ...

سلام عزیزممم ممنونم ازت 

باید تمرکز کنی با بدنسازی خانوم

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME
سلام عزیزممم ممنونم ازت  باید تمرکز کنی با بدنسازی خانوم

فدات بشم مهربونم

تو خونه انجام بدم مشکلی نداره عزیزم؟

و اینکه نیاز به رژیم خاصی هست؟

آمدی و آمدنت محشر به پا کرد💜💛