2777
2789
عنوان

سر بچه اتون رو از سان روف نیارید بیرون😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 4363 بازدید | 112 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شورشو درآوردن بعضیا.

یه بار اومدم گفتم فروشنده میخواست شال ۶۰ تومنی رو ۸۰ تومن بندازه بهم، انقد بهم توپیدن که ما از این شال ۵ تومنیای تو خیابون میخریم. تو چرا شال انقدی میخری! مگه هست اصلا!!!

یه بارم پرسیدم یه غذایی خوردیم تو یه مسافرت اروپایی خیلی خوشمزه بود. کسی اسمشو میدونه طرز تهیه‌شو بگه.

گفتن باشه فهمیدیم رفتی خارج!!!!!😅

عقده_ای_نباشید#  

بافرهنگ_باشیم#  ‍ 

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید

من یه بار یه تاپیک زدم با این عنوان :مامانا اولین کلمه ای که نی نی هاتون گفت چی بود ؟

چند نفر بهم حمله کردن که اینجا پر از کسایی هست که بچه دار  نمیشن چرا دلشونو خون میکنید با این تاپیکا . 😐😐😐

سلام مرضی جون.یه سوال داشتم.من شیرم خیلی کمه و دخترم شیر خشک هم میدم.بعد که غذای کمکی را براش شروع کردم تا وقتی که زیر یک سال است در غذاهایی که شیر میخواد میتونم از شیر خشک استفاده کنم؟

مرضی ترخدا تاپیکای آشپزیتو دریغ نکن

باشه عزیزم

میزنم

ولی راستش غذاهای تجملاتی و مهمانی هام رو نمیزنم

حوصله بحث ندارم

هر وقت عدسی پختم تاپیک میزنم😂😂😂

.Pain🔥you made me a believer

سلام مرضی جون.یه سوال داشتم.من شیرم خیلی کمه و دخترم شیر خشک هم میدم.بعد که غذای کمکی را براش شروع ک ...

سلام گلم

شیر خشک نباید حرارت مستقیم ببینه و بجوشه فقط میتونی بریزی توی غذایی که آماده اس

مثلا آرد برنج و پودر ۱عدد بادوم‌ پوست کنده و کمی شکر رو بذاری با آب بجوشه تا تقریبا غلیظ بشه وقتی حرارت رو خاموش کردی ۱ پیمانه هم شر خشک اضافه کنی و قاطی کنی و بدی به نی نی

من راستش با شر خشک تابحال غذا براش درست نکردم برای همین خیلی ایده ندارم

.Pain🔥you made me a believer

باشه عزیزم میزنم ولی راستش غذاهای تجملاتی و مهمانی هام رو نمیزنم حوصله بحث ندارم هر وقت عدسی پخت ...

خیلی بدی مرضی خواهش میکنم چیزای خوب و خوشگل یادمون بده خواهش😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خدایا شکرت

من عاشق تاپیکای خریدم

تاپیک غذا کیک پزی و اینا هم خیلی دوست دارم

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓