2777
2789
عنوان

مادرشوهر با زبون تند و تیز

| مشاهده متن کامل بحث + 1247 بازدید | 41 پست
اصلا تو ذهنم نمیگنجه که  بعضی از مردا مامانی هستن و حرف مادرشون روشون تاثیر داره

خیلییییییی بیشتر از اونچیزی که فکر کنی، بعضی وقتا واقعا فکر میکنم وجود ندارم انقدر که مادرش یه جاهایی مهمه براش

به دل خسته بگویید خداوندی هست...❤️
یه جوری میگین مادرشوهر زبونش تنده انگار بقیه زبونشون مثل پنبه نرمه. والا دوستامن زبونشون بدتر از ما ...

این یه نمونشه، با بعضی حرفاش وقتی میام خونه واقعا گریه میکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلییییییی بیشتر از اونچیزی که فکر کنی، بعضی وقتا واقعا فکر میکنم وجود ندارم انقدر که مادرش یه جاهای ...

پس چرا شوهر من اینجوری نیست انقد دلم میخاد از یکی حرف شنوی داشته باشه

از همون اول یجوری باهمه برخورد کرد که کسی جرات دخالت تو زندگیمون رو نداره حتی پدرو مادرش

فقط واسه کارای مهم با خواهر و برادرش مشورت میکنه

تمام

سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست
پس چرا شوهر من اینجوری نیست انقد دلم میخاد از یکی حرف شنوی داشته باشه از همون اول یجوری باهمه بر ...

شوهر من همینطوره ولی چون مامانش میگه یعنی خوبشو میخواد😐

منم عصبی شدم به شوهرم چیزز گفتم در کمال ناباوری رویی من دست بلند کرد😭😭 منی که بابام بهم تو نگفته😭 ...

برو تو سایت شاهدان آقای دکتر حبشی مشاوره رایگان میده هم میتونی نامه براش بنویسی تو خود سایت.هم میتونی بهش زنگ بزنی فقط سرش خیلی شلوغه اگه زنگ بخوای بزنی ممکنه100بار بخوای تلاش کنی.ولی می ارزه.کارش خیلی خوبه.نامه ها هم تو خود سایت یه قسمته پرسش هیت اونجا براش بنویسی نهایتا تا1هفته جوابتو میده.فایل های آموزشی هم داره که هم رایگان داره و هم پولی(1000)تومن.و اینکه سال اول زندگیتونه با بچه بازی خرابش نکنید بعدا حسرت میخوری

خیلییییییی بیشتر از اونچیزی که فکر کنی، بعضی وقتا واقعا فکر میکنم وجود ندارم انقدر که مادرش یه جاهای ...

یه چیزی رو خوب بش فکر کن اینکه اون مثل تو خانوادشو دوست داره و احساس آرامش و تکیه گاهش میدونه اونا رو.ولی تو باید خودتو بهش اثبات کنی، فقط با محبت.وگرنه بدبخت میشی و نه تنها با این مرد بلکه با هیچکس دیگه هم خوشبخت نمیشی

جنگ نكنه اصن براش مهم نباشه انگار نيست محلش نده در حد يه مادر شوهري كه هست و رفتار مي كنه برخورد كنه ...

اینکه خط قرمزهاشو روشن مطرح کنه عالیییه و بهترین راهها هست برا جلوگیری از دعوا و سوئ تفاهم

انقدر بیشعوره همه حرفاشو با تیکه میزنه بهم، اوایل ازدواج میگفت پسرم زن لاغر میخواست اخرش شمارو گرفت ...

منم مادرشوهرم بهم میگفت لاغر مردنی😅اینا اصلا برام مهم نیس چیزای خیلی مهمتری هست.دقیقا مثل وقتی مدرسه ابتدایی بودم و بزرگترین غصم شکستن نوک مدادم بود و حالا خندم میگیره.تحمل کن ولی یاد بگیر چجوری وگرنه میپکی و پیر میشی

منم مادرشوهرم بهم میگفت لاغر مردنی😅اینا اصلا برام مهم نیس چیزای خیلی مهمتری هست.دقیقا مثل وقتی مدرس ...

دقیقا

باید خیلی بی اهمیت باشه برام بایید تمرین کنم 😔

بیشتر از این حذف نمیشه

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت