2777
2789
چهارده سالشه عزیزم .شوهرم مجرد بوده ب زن داداساش و فامیلای دور نگفتن من بجه دارم مجبورم 

بالاخره يعني نمی فهمن؟ سردرد گرفتم. چرا با این شرایط قبول کردی؟ بچه ات هم مث خودت مادرش بالا سرش نباشه؟هر چی سنگه مال پای لنگه 

اللهالصمد
چطور دلش میاد آخه بچه ی آجی اش رو اذیت کنه؟ دلش از سنگه مگه؟ خدا.... ما برا غریبه ها اشک میریزیم. او ...

اره ب خدا هر روز واسه خودمو دخترم گریه میکنم ازدواج کردم ک واس بچم ی خاهر برادر بیارم بعد مرگم تنها نباشه که دو ساله بجه دار نمیشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بالاخره يعني نمی فهمن؟ سردرد گرفتم. چرا با این شرایط قبول کردی؟ بچه ات هم مث خودت مادرش بالا سرش نبا ...

اره دیگه چکار کنم دخترم خودش گفت ازدواج کن مامان تنهایی فردا من برم هیج کسو نداری چون واقعا من و دخترم فقط همدیگرو داریم بعد خدا نه پدری ن مادری نه دوستی هیچ کس

بالاخره يعني نمی فهمن؟ سردرد گرفتم. چرا با این شرایط قبول کردی؟ بچه ات هم مث خودت مادرش بالا سرش نبا ...

نه عزیز اگه بفهمن مادر شوهر پدر شوهرم خراب میسن چون اونا دروغگو میسن 

نه عزیز اگه بفهمن مادر شوهر پدر شوهرم خراب میسن چون اونا دروغگو میسن 

دخترم خیلی گناه داره خیلی تنهاس منم از اون بدتر .دیشب بچرو زده داعم ادیتش میکنه با بیست و شش سال سن مادر دو تا بچه همش حسودی میکنه میشینه به بچم میگه مامانت تورو دوس نداره یا مامانمو پر میکنه که بچشو جمع نکن و از ابن حرفا

الان شما چند سالتونه عزیزم؟دخترتون چند سالشه؟ شما که ماشالله تحصیل کرده هستی باید قبل از ازدواج مجد ...

عزیزم اخه دخترم خودش گفت شرایط شوهرمم طوری بود ک نمیشد بیاد اینجا .دیگه فکر نمیکردم اینا اینطوری کنن