2777
2789
منم حاجتهای اساسیم رو هیچ وقت نگرفتم حاجتی که داشتم و از نماز غفیله گرفتم خریدن یه لباس بود که گرون ...

من کلا حاجت نمیگیرم برا خودم

برام خیلی خیلی دعا کنید لطفا😘محتاجم ب دعا
من کلا حاجت نمیگیرم برا خودم

برات دعا میکنم که ان شااله به آروزهات برسی و حاجت روا بشی💐

اشتباهم این بود هر جا رنجیدم خندیدم فکر کردند درد ندارد ضربه ها را محکم تر زدند...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برات دعا میکنم که ان شااله به آروزهات برسی و حاجت روا بشی💐

خدا خیرت بده

از ته ل دعا کن برام

دعا کن خدا جواب حاجتامو بده

دعا درحق دیگران میگیره

شاید ب این وسیله منم حاجت روا شم

برام خیلی خیلی دعا کنید لطفا😘محتاجم ب دعا
خدا خیرت بده از ته ل دعا کن برام دعا کن خدا جواب حاجتامو بده دعا درحق دیگران میگیره شاید ب این و ...

خدایا به حق محمد و آل محمد به حق ابراهیم و آل ابراهیم به مائده خانم نظر رحمتی بیانداز و حاجت رواش کن الهی آمین🙏

اشتباهم این بود هر جا رنجیدم خندیدم فکر کردند درد ندارد ضربه ها را محکم تر زدند...
من اين نماز غفيله رو به نام "عفيله " سالها ميخوندم، حاجت هم ميگرفتم همه چيز به اون حال دروني  ...

منم خیلی نذر کردم و ختم انجام دادم

الان دو شبه این نماز و شروع کردم برایدبرگشت همسرم

🙏خدا جونم دل همه رو شاد کن دل همه منتظرا مخصوصاً مامانای آینده نی نی سایت
والا حاجتای من خیرِیعنی چیزی نیس ک توش شر باشه و بگم صلاح نیسنمیدونم چرا خدا نمیخوادعجیبه برامهرراهی ...

سلام چله حق شناس بردارید شنیدم رد خور نداره اگر خدا بخواد منم میخوام بردارم ایشالله که به خواستتون میرسین التماس دعا دارم برا منم دعا کنید به همونی که میخوام برسم 

منم دقیقا همینبعصی اوقات میگم امام حسین حداقل ج ی حاجتمو میدادی کمنم اربعین همینجوری بودیکی بهم گفت ...

سلام کربلایی.. 

همین که اذن زیارت بهمون دادند خودش نعمت بزرگیه. 

چه بسا چیزهایی که فکرمیکنیم برامون خوبه ولی بده

و چه چیزهایی که فکرمیکنیم برامون بده ولی خوبه و خدا میداند و ما نمیدانیم. 

حتما حکمتی داره حاجت روایی شما

ان شاالله که گره از مشکلاتتون باز بشه بحق 6ماهه ابی عبدالله.

التماس دعا.