مانياجووون مدیر عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 6170 عنوان آخه چرا؟؟؟؟!!!!! | مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 37 پست من از وقتي ازدواج كردم (٢ماه) نميتونم تو خونه جديدم بخوابم شب تا صبح بيدارماصلا كلا كلافه مشماهام ايجوري بودين؟ هرگز زنداني گذشته ات نباش، آن فقط يك درس بود نه حبس ابد... 1397/09/16 | 11:12 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مانياجووون مدیر استارتر عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 6170 سیپروهپتادین عوارض داره ولی اشتهادزیادهم خواب اوره اونم يه دوره دكتر دادشبي يدونهولي ١٦ ساعت ميخوابم اونو ميخورميبارم خوردم اونو بعد قندم افتاد تو خواب ظهر شوهرم مياد به زود بيدارم ميكنه ميبينه بي حالم خلاصه ميبرتم دكتر ، دكتر گفت نخور از گشنگي زياد قندت افتاده هرگز زنداني گذشته ات نباش، آن فقط يك درس بود نه حبس ابد...
ترانه2020 عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 20400 مرسى از لطفت گلم ايشالا برا منم خوب باشه من حتى پيش اومده دو شبانه روز كلا بيدارم 😢 بعدشم ... ❤❤ خدایاشکرت
مانياجووون مدیر استارتر عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 6170 چرااا مگه برده گیراورده ترانه گير آدم بد افتادم 😭😭😑ميگه زنگ بزني بيشتر عادت ميكني به مامانتبايد همه ش به من زنگ بزني پيش من باشيدلت واسه من تنگ بشه هرگز زنداني گذشته ات نباش، آن فقط يك درس بود نه حبس ابد...
مانياجووون مدیر استارتر عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 6170 خب قبل از اومدن آقات زنگ بزن ، یا ب مامانت بگو زنگ بزنه عزیزم . با اعتقاد کامل بخون و باور داشته باش ... چشم عزيزم ممنونمولي ميترسم خونه شنود داشته باشهالبته حدسهمطمئن نيستما هرگز زنداني گذشته ات نباش، آن فقط يك درس بود نه حبس ابد...
setaream عضویت: 1397/06/02 تعداد پست: 1150 چشم عزيزم ممنونم ولي ميترسم خونه شنود داشته باشه البته حدسه مطمئن نيستما چخبره مگه گروگان گرفته شنود واسه چی میشه واسه مشکلی که دارم یه صلوات بفرستین😘🙏
مانياجووون مدیر استارتر عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 6170 چخبره مگه گروگان گرفته شنود واسه چی ولي هستمن به چشم خودم ديدم واسه بقيه اتفاق افتاده هرگز زنداني گذشته ات نباش، آن فقط يك درس بود نه حبس ابد...
ترانه2020 عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 20400 ترانه گير آدم بد افتادم 😭😭😑 ميگه زنگ بزني بيشتر عادت ميكني به مامانت بايد همه ش به من زنگ بزني& ... خب میخوادمثلا لوس بودنتو درس کنه خیرسرش 😂 صبح هاک میره سرکارباگوشیت بزنگ بحرف..نگوامکه زنگ زدی خدایاشکرت
مانياجووون مدیر استارتر عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 6170 خب میخوادمثلا لوس بودنتو درس کنه خیرسرش 😂 صبح هاک میره سرکارباگوشیت بزنگ بحرف..نگوامکه زنگ زدی ... آره خير سرش 😀😀 هرگز زنداني گذشته ات نباش، آن فقط يك درس بود نه حبس ابد...