2777
2789
عنوان

به پوست کلفت ها حسودیم میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1594 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بخت برگشته اینقد کم رو بودم بعد ی دوران سختی کشیدم که اگه کوه بود منفجر میشد الان ی پوست کلفتی شدم کسی نمیتونه بگه بالای چشمت ابرو هس 

تو نوبرانه ی یک عمر انتظار منی ❤
من بين نازك و كلفت

من اخیرا بهتر شدم قبلا فکر می کردم خیلی سرسختم اما تو موقعیت های سخت که قرار. گرفتم فهمیدم اووووه چه قدر ضعیفم

دنیا شبیه خوابای بچگیمون نیست 💔 آخر بازی ها گاهی چیزی جز گریه و خون نیست 💔 باور بعضی قصه ها خیلی سخته 💔 سرنوشتمون یه وقتا دیگه دست خودمون نیست 💔
یه چیز بد دیگه این که همیشه یه جوری برخورد می کنم که اونی که بهم بدهکاره تازه طلبکار هم میشه 😐 راه ...

تنها راه ممکن تا میتوانی خودتو دوست داشته باش هرچیزی رو وجدان وعقلت میگه انجام بده فقطم برای لذت خودت تصمیم بگیر درگیر تعارف و رودربایستی نباش هرکی هر حرفی زدو نشنیده بگیر 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
من بخت برگشته اینقد کم رو بودم بعد ی دوران سختی کشیدم که اگه کوه بود منفجر میشد الان ی پوست کلفتی شد ...

منم خیلی کم رو بودم الان بهتر شدم اما متاسفانه مثل بابام خصلت سواری دادن دارم 😐😐

دنیا شبیه خوابای بچگیمون نیست 💔 آخر بازی ها گاهی چیزی جز گریه و خون نیست 💔 باور بعضی قصه ها خیلی سخته 💔 سرنوشتمون یه وقتا دیگه دست خودمون نیست 💔

من‌خیلی دل نازکم‌ولی خیلی قوی ام..سخت ترین درداروتحمل میکنم اگه هدفی داشته باشم.

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

تنها راه ممکن تا میتوانی خودتو دوست داشته باش هرچیزی رو وجدان وعقلت میگه انجام بده فقطم برای لذت خود ...

ممنون اسکرین می گیرم سعی می کنم عملی کنم 💪

من‌خیلی دل نازکم‌ولی خیلی قوی ام..سخت ترین درداروتحمل میکنم اگه هدفی داشته باشم.

چه خووب ، بهترین خصلته 👌

من هم پوست كلفتم اما نازك نارنجي و حساسم هستم 

چه جوری ؟! 😁

2790
2778
2791
2779
2792