2777
2789
عنوان

بگم‌دوسش دارم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 37 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من حرفی ازکشش جنسی نزدم والا :) ذهن شما چقدر منحرفه ! خواهر داری؟ چقدر دوسش داری؟ منم همونم

آخر متنتون نوشتید خوبیش اینه که هیچ پسری تو زندگیش نبوده🤔اگه خواهرانه ست پس چرا با بودن پسر تو زندگیش مشکل دارید؟ 

چشم شیطون کر توپ توپم ، این مالو منال مفتی همچین هلو برو تو گلو گیر نیومد ، حاصل یک عمر جوب گردیه ، آقامون ظروفچی بود خودمون شدیم جوب چی ، آقا مجید ظروفچی جوب چی ، میخه زنگ زده ، زنجیره زنگ زده ، تارزانه زنگ زده ، ساعته زنگ زده ، حواستو جمع کن ساعت زنگ زده دیگه زنگ نمیزنه چون زنگاشو زده.
دخترا رو که میشناسی :) تا یه پسر میاد تو زندگیش ننه باباشونم میفروشن :)  نگران این نیستم پسری ...

حقیقتا تا حالا همچین موردی نشنیده بودم جالب بود😳 برسین بهم🌼😀

چشم شیطون کر توپ توپم ، این مالو منال مفتی همچین هلو برو تو گلو گیر نیومد ، حاصل یک عمر جوب گردیه ، آقامون ظروفچی بود خودمون شدیم جوب چی ، آقا مجید ظروفچی جوب چی ، میخه زنگ زده ، زنجیره زنگ زده ، تارزانه زنگ زده ، ساعته زنگ زده ، حواستو جمع کن ساعت زنگ زده دیگه زنگ نمیزنه چون زنگاشو زده.
خواهر داری؟ چندتا دوسش داری؟ منم همونم

من پسرم خواهرمم مث خواهر دوس دارم طبیعی.

مثلا طوری نشده که پسری رو جوری دوست داشته باشم که خوشحال بشم دختری تو زندگیش نبوده😕😂 حقیقتا هیچجوره تو کتم نرفت ببخشید🤐