2777
2789
عنوان

آدم بدجنس

| مشاهده متن کامل بحث + 1111 بازدید | 29 پست
مادر شوهرم اینطوریه

خواهر شوهرمه، نمیگم همیشه ولی چند بار چیزایی گفته مستقیم و غیر مستقیم، من باهاش بد نیستم، اون شاید یکم خشک باشه من نه خیلی باهاش راحت و صمیمی هستم نه خشک معمولیم، یکی از فامیل هاشونم بود

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خواهر شوهرمه، نمیگم همیشه ولی چند بار چیزایی گفته مستقیم و غیر مستقیم، من باهاش بد نیستم، اون شاید ی ...

من هم مادر شوهرم هم خواهر شوهرام اینطورین منم نمیرم خونشون چون نمیخوام خودمو ناراحت کنم.

دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....

اگه واقعا نمیتونیدازکناراین اخلاق آزاردهندشون بگذریدوازخشمتون غیبتشومیکنید..بهتره خودتون همونجاناراحتی تونوابرازکنید...خوب حالا چی گیرت اومد..الان خوشحالی عزیزم خداروشکرکه باعث خوشحالیت شدم...این ازاووون حرفابوداااا...ووووو...امااصلاتیکه پرونی نکنیدچراچون شمام ناخاسته اخلاقتون میشه عین اون عادتتون میشه خیلی رفتارای ماناخو داگاه واکتسابیه ...ببینیدمثل عطرمیمونه ولی بوی بدزباله هم چندلحظه بمونی لباست بومیگیره ...خیلی بایدمواظب باشیم ...چون متاسفانه بلدنیستیم احساستمونوکنترل کنیم میخایم طرفوبچزونیم برامونم لذت داره

مرض دارن میتونی جوابشوبده نمیتونیم که هیچی دیگه به خودت نگیر

نمیتونم جواب بدم، ینی یهویی یه چیزی میگه غیر منتظره آدم تیکه بندازیم نیستم که جواب داشته باشم سریع بگم، ققط قیافه م میره توهم دلم میشکنه

نمیتونم جواب بدم، ینی یهویی یه چیزی میگه غیر منتظره آدم تیکه بندازیم نیستم که جواب داشته باشم سریع ب ...

یایادبگیرجوابشونوبدی یا اصلا محلشون نذار

وقتی ازته دل بخندی،وقتی هرچیزی رابه خودت نگیری،وقتی سپاسگزارآنچه که هست باشی،وقتی برای شاد بودن نیاز به بهانه نداشته باشی،آن زمان است که واقعا زندگی میکنی،بازی زندگی بازی بومرنگ هاست،اندیشه کردارها وسخنان ما،دیریازودبادقت شگفت آوری بسوی مابازمیگردند،زمانی که آدمی بتواندبی هیچ دلهره ای آرزو کند،هر آرزویی بی درنگ برآورده خواهد شد
اگه واقعا نمیتونیدازکناراین اخلاق آزاردهندشون بگذریدوازخشمتون غیبتشومیکنید..بهتره خودتون همونجاناراح ...

حرفاتون کاملا درسته اما من غیبتشم نمیکنم فقط به شوهرم میگم، بیشترم دیده ولی توجه نکرده که مثلا چی گفته، من حتی به خواهرام یا نزدیک ترین دوستامم نمیگم، دوست ندارم پیش کسی خرابشون کنم یا غیبتشونو کنم، یا اینکه بقیه نگران من باشن

من هم مادر شوهرم هم خواهر شوهرام اینطورین منم نمیرم خونشون چون نمیخوام خودمو ناراحت کنم.

نمیشه جزو خانواده تن نمیشه رفت وآمد نکنی مخصوصا مادر شوهرت، بالأخره مادر شوهرته حق داره بره خونش، البته اگه این تیکه ای که میگی زیاد باشه نمیدونم شاید منم بودم نمیرفتم