2777
2789
عزیزم شیلنگ خون که باز نکردن چرا جو میدین آخه ... من اینم و کسیم نمیتونه نظر منو عوض کنه بی نهایت رو ...

وا کی شما رو مسخره کرد !کی اسم شمارو اورد اخه !شما منو ریپلای کردی 

شما از نحوه پری بقیه مگه خبر داری که در چه حدی هستن ؟الانم شما مختارید نظر خودتونو داشته باشید هر جور راحتی مگه من گفتم عوضش کن !

وای خدا یاد دوران دبیرستانم افتادم بغل دستیم عقیده داشت نباید حموم رفت،بوی جسد میداد بوی خون و کثیفی ...

وای منم دوران مدرسه یکی بود اینقد بووو میداد تو کلاس نمیشد نشست معلم بدبختمون میومد کلی توضیح میداد اشتباهه که میگن خودتون رو نشورید بیچاره معلممون به زبون اومده بود 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من به عنوان یه ماما بهتون پیشنهاد میکنم این خرافات حموم نرفتن و کیست آوردن و اینا رو بریزید دور.. 

دوش بگیرید اما سر پایی

برا شستشو واژن هم از ژل شستشو بانوان 

یا شامپو بچه استفاده کنین... 

نظافت تو هر زمانی از زندگی واجبه 

7 روز از ماه کم نیس ک آدم تو خون کثیف زندگی کنه... 💕

بیمارای اعصاب و روان رو دیوونه خطاب نکنید و تمسخر😔اونا خیلی معصومن خیلی بعضی کاراشون دست خودشون نیس😔بهشون احترام بذارید لطفا لطفا.. 😔🙏همه میگن شفای سرطانیا شفای فلان بیماری کمتر کسی میگه شفای بیمارای اعصاب.... ایقد ب تمسخر نگین فلانی تيمارستان بوده... اینا همش درده... دردیه ک فقط خود بیمارا و خونواده هاشون می‌فهمن ن هیچکی.. درده چون ترد میشن ناخواسته خودشون فاصله میگیرن از بقیه... ب امید روزی ک این قضیه فرهنگ سازی شه و درمان قطعی بیماری های روان پیدا شه... آمین🙏

من هروز میرم تابحالم نه کیست گرفتم نه مشکلی داشتم ☺☺☺

گندمیگیره 7 روز حموم نرید چطور خوابتون میبره شبا من 1روز درمیون حموم نرم حس سنگینی و کلافه بودن دارم 

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤

این سایت یه چیزش خیلی واسم عجیبه سر یکسری چیزا همه گذشته رو مسخره میکنن نمونه اش بحث همیشگی سایت بکارت و رابطه در نامزدی...اینکه مادرشوهرا نوه پسر باشه بیشتر دوست دارن...سر یکسری چیزا سفت سخت چسبیدن به نظر گذشتگان همین حموم تو پریودی!!!

خدا بدونه چقد دوا درمون کردین بعذش هم همه چی بچه دار شدن نیست سلامتی خود زن هم مهمه

چرا الکی تهمت میزنید من تا حالا عفونت ساده هم نگرفتم واسه چی انگ دوا درمون به من میزنید؟ خدا رو خوش نمیاد تهمت میزنید

من آموزشگاه و سالن زیبایی دارم سوالی داشتید در خدمتم

[QUOTE=76355099]تغذیه تو این دوران رو بو تاثیر داره [/QUOTE

شاید.ولی من اصلا بو نمیدم..یکبار یکی از فامیلا شوهرم پریود بود...بو خونش میخورد ب دماغم...سر سفره بودیم ..رو ب روم بود😓😓😓😓😓😓

تویی ک این نوشته رو میخونی یه صلوات بفرس😊
وا کی شما رو مسخره کرد !کی اسم شمارو اورد اخه !شما منو ریپلای کردی  شما از نحوه پری بقیه مگه خ ...

عزیز دلم قربونت برم شما منو ریپلایی کردی منم گفتم

من آموزشگاه و سالن زیبایی دارم سوالی داشتید در خدمتم

نری حموم عفونت میکتی باید تمیز هر سری شستشو بدی

دکتر بهم گفت نرم.منم نمیرم بهداست رو رعایت میکنم کامل ...سرمو میشورم لباس عوض میکنم.هرسری رفتم حمام دقیقا پریودیم بهم ریخت قطع و وصل شد .و دل درد شدید انگار شخم میزدن زیر دلم

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 
منک میرم حموم تواون10دقیقه چیزی نمیاد😑

اتفاقا میریم حموم قطع میشه حتی از حمومم بیای بیرون تا نیم ساعت یه ساعت نمیاد 😁بعد میاد ولی حموم طولانی خوب نیست موافقم 

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/
تو این ماه پریود شذی هر روز لباس عوض کن دستشویی هم میری قشنگ با دستمال خونت خشک تمیز کن من بهت قول م ...

موها چی تن و بدنمون چی ؟؟؟

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤