2777
2789

عزیزم تا وقتی دلت چیزی رو میخواد بخور

خدای نکرده یه ناراحتی برات پیش بیاد دیگه همینایی که الات بهشوم اعتیاد داریم برات جذاب نیستن

قدر روزایی رو بدون که فکرت مشغو جایی نیست و به خوراکیا فکر میکنی و اعتیاد داری.... ان شااله همیشه خوش و خرم و تپل و مپل باشی  

هر گاه نتوانستی اشتباهی را ببخشی آن از کوچکی قلب توست، نه بزرگی اشتباه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیرینی و شکلات اصلا نخرید. اگه داشته باشید توی خونه سخت میشه جلوی خودتون را بگیرید. برنج و ماکارونی هم خیلی کم بپزید. مطمئنا اگه موقع خوردنش کم باشه، دیگه یک جوری باهاش کنار میایید. نون هم همینطور، اگه از فریز بر می دارید کم بردارید. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

عزیز من برو باشگاه ورزش که بکنی اینا از سرت میفته بعدم یک کیلو وزن کم کنی کلی انگیزه میگیری

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

کمش کن بعد ترکش کن خیلی ضرر داره بیماری قند خیلی خطرناکه دربارش مطالعه کن قشنگ ترک میکنی

بعضی وقتاهم به یجایی اززندگی میرسی که دیگه نه محبت میخای نه توجه همین که کسی باهات کاری نداشته باشه کافیه...
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز