2777
2789
عنوان

هر کیو دلت میخواد تگ کن و بهش یه جمله بگو😘😘

| مشاهده متن کامل بحث + 971 بازدید | 246 پست

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

@لنااااا عاشقتم تو بهترینی دوست عزیزم❤

@قر_تو_کمرم_فراوونه  تو که دل منو بردی با این همه قر👍

@ارغوانم  مرسی که هستی😍😍😍😍😍😍😍

@76sadaf  تو جذابی ترینی خوشگل خانوم💃

@_ثمره_ اولین کسی بودی تو این سایت منو تگ کردی و ازم تعریف کردی همیشه جات ❤اینجاست گلم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر پست اول تگم کردی میرم تو گوگل که😂😂

تاپیک نزدم چون یهو یه عده میریزن سر ادم با خاک یکسانت میکنن😥😟😂

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
تگ كن من خرابه😢

عاره من چند بار میخواستم تگت کنم نتونستم، ب امیر فنی بگو پیچ و مهره تو سفت کنه درست شی😅

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
@دخترم_فاطمه_یاس      تو جیگری❤تو عزیزی😍تو ماهی فدات بشم💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃

من دورتو بگردم خعلی دوستداشتنی ای بخدا😍😍😘😘😘😙😗😗 عاشقتم💋💋❤❤❤

پروفمو دوس بدارین تا پروفمم شمارا دوس بدارد قال : من (علیک سلام😁)
2790
2778
2791
2779
2792