2777
2789
والا تبریک نداره.من از خادمای امام رضا فقط پاچه گرفتن و وحشی بازیشونو یادمه.کدوم خدمت

حدود 1000 تا خادم داره امام رضا اگر 10 نفر بد بودن دلیل نمیشه همه بد باشن انشاله که اونا هم یه روزی خوب باشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاهشي دارممم ازت😭😭😭براي همسررررررممممم از امام رضا كمك بخواه🙏🏻🌺خاهش ميكنم

و اينكه دعا كن كه كارم حل بشه

دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم  بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭
حقوق هم میگیرین؟

نه عزیزم حقوق نمیگیرن 

خیلی سال پیش خدام رسمی حقوق میگرفتن الان سالهاست اونام حقوق ندارن حقوقشونم خیلی کم بود ها درحد بخور نمیر کارش افتخار داره واقعا من خودم وخواهرم سالهاست دنبالشیم ولی امام رضا رخت خادمی تنمون نکرده هنوز 

تیکرم مال بارداری نیست.تیکر رسیدن به بزرگترین آرزوهامه💓😘😍کاربری اولم مال سال۹۵هست😌😋زیارت عاشورا به روش آیت الله حق شناس😍اگه حاجتتونو از امام حسین (ع)گرفتید برای ازدواج من و خواهرکوچولوم دعا کنید🌹🌼

التماس دعا

"السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِنائِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَبَقِیَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ، اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَعَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَصْحابِ الْحُسَیْن"❤محرم❤ وقتی اولین ماه شد‌ می‌دانست اولین‌ها را رسالتی بر دوش است؛ اما نمی‌دانست روزی تا آخر زمان یادآور یک حماسه،یک قیام خونین ❤انقلاب حسینخواهد شد. سیاوش رودکلی

صدف جان

خدا رو شکر که این نعمت بزرگ نصیبت شد ... معلومه خیلی خانومی و خدا خیلی دوست داره.... امام رضا هوای نوکراش را داره....عاقبت بخیر شی دوست گلم

راستش خواستم بگم برای حاجت منم دعا کن که حاجتم فقط با معجزه حل میشه اما در خواهش مهمتری دارم

بیا مردونه برای فرج اقامون دعا کن که اگه الان بودن این همه مشکلات و بیچارگی ها نبود.... که اگه بودن چقدر خوشبخت بودیم هممون. چقدر همه گیر کردیم و حالیمون نیست چراااا

قول بده هر دفعه و همیشه برای ظهورشون دعا کنی. هر وقت دلت شکست. هر وقت صدای اذان تو حرم پیچید. هر وقت بین الطلوعین حرم را درک کردی.....

دیگه گریه امونم را بریده

خاک پاتم را میبوسم که لایق خدمت کردن تو خونه اهل بیت بهت داده شد

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
صدف جان خدا رو شکر که این نعمت بزرگ نصیبت شد ... معلومه خیلی خانومی و خدا خیلی دوست داره.... امام ر ...

چقد حرفات ب دلم نشست دوست عزیزم😢

واقعا اولین دعامون فرج آقا امام زمان باشه😭

❤️😍 ممنونم خوشگلم چشم قابل باشم حتما دعاگو هستم❤️😍

مرسی گلم

بله حتما هستید

خادم امام رضا شدی😍چی از این بالاتر 

امیدوارم ب تمام حاجت های دلتون برسید ممنونم عزیزم

[QUOTE=76325740]صدف جونم واسه شفای همه ی مریضا و مخصوصا مریضای مد نظر من هم التماس دعا😘 بارم خیلی خ ...

توروخدا از آقا بخواه که روزی منم بشه و لیاقتش رو پیدا کنم خادمشون بشم.

🔴🔴اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🔴🔴
صدف جان خدا رو شکر که این نعمت بزرگ نصیبت شد ... معلومه خیلی خانومی و خدا خیلی دوست داره.... امام ر ...

❤️😍 ممنونم عزیزم ، من هر لحظه و هر وانیه به یاد پدر غریبم هستم الهی که به زودی زود چشممون به جمال نورانیشون روشن بشه ❤️😍 قابل باشم دعاگوی شما هستم ❤️😍