2777
2789
عنوان

عارامش:هرکیو ک دلت میخواد تگ کن و ی جمله یا ویژگیشو بگو😍😘

| مشاهده متن کامل بحث + 11090 بازدید | 1922 پست
@zizi100   دوست خوبم😍😍😍😍😍😍😍دوستت دارم

شکرا حبیبیتی و انتی الغالیه  علی قلبی    ادعیلی

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
@میمونمت   خیلی برام عزیزی😍😍😍😍😍

قربونت برم من اولین دوست نینی سایتی خودمی 😘⁦❤️⁩

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

@___harley__quinn____   دیووووووونتم ینی😍😍😍😍😍😍😍😍

خدای چشم و ابرو من تیکه پارتم ❤❤❤❤😘😘😘😘

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
@___harley__quinn____     عشقم این بشر

دورت چی ؟؟؟ 

دورت_برقصم# ❤❤❤تو عشقتر تر تری😍😍😍

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
@خانم_پاشا   دوستون دارم💛💛💛💛💛💛💛

وای وای منو میگییییییی 😢😍😍😍😄😄😄😄😃😃😃

من دوست دارم عزیزززززززززم 😚😘😙😍😍😍

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖
@elssa   خیلی خوبه ک دارمت😍😍😍😍😍😍

Eshghami

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
@سیب_و_زرشک   دوست عزیز و مهربون,از خدا میخوام اون جیزی رو که قلبا از خدا میخوایی بهت بده بزود ...

من فدای مهربونی و معرفتت

الهی که خیر ترین ها واسه جفتمون پیش بیاد

منم دعات میکنم به بهروزی و شادکامی و اولاد سالم و صالح😘

مرا هزار امید است و هر هزار تویی... سپردمش به خودت... لطفا معجزه ات رو نشونم بده... من منتظرم خدای مهربونم ...