2777
2789
عنوان

عارامش:هرکیو ک دلت میخواد تگ کن و ی جمله یا ویژگیشو بگو😍😘

| مشاهده متن کامل بحث + 11090 بازدید | 1922 پست
جیگـــــرم چطوره؟ آرسو مراقبش باش ویروس جدید اومده بچه ها گرفتن همه 😔

قربونت بشم ممنون

با رفلاکس دستو پنجه نرم میکنه  ..تازه بعد از کلی گریه و مقاومت خوابید

وای نه .چ ویروسی😢

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
میدونم اما منو ی جور خاصتر دوس داری😍😛😛😛

اوون که بللله 😘😘😘

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو که عشقی.  دعوتت میکنم به همون غذایی که ظهر بهت گفتم😅😅😅😍😍😍خودتم چون جاری جنیفری دوست دا ...

😂😂😂اون چی بودخدایی یه غذای دریایی

یه غذای خارجکی ای چیزی دعوت کن 😅

من ازاین زیرخط فقرام وگرنه خودم مهمونت میکردم😂😂😂😂

چون جاری جنیفرم دوسم داری😒

ای ذلیل بمیره که همه جاخودشوجامیکنه 

وزن فعلی۴۸👈👈هدف۵۰🤗دوستانی که میخوان چاق بشن ویاتثبیتی هستن ویاازکالری سردرمیارن بیان من روهم ملتفت بکنن😂😂خیرببینین ازجوونیتون😁          بچهای (تاپیک بامدادخمار )دم همگیتون گرم
سلام مامانی 😅😅😍😍بیا بیا بیا نزدیک تر کارت دادم عسکت منو تحریک میکنه 😜❤💔

سلام سوگوووولی😘 ب ر ب ب .. من دهنیه هوشنگم . دست نزن بم😂

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
سوگل من نمیتونم تگت کنم 😧 اول اسمت چندتا خط دتره ؟؟؟

سلام تیاسان 😅😅😅امضاهات فقط😅😅😍😍😍عزیزمی تو !!!❤

من @ harle  رو بنویسی اسمم میاد بالا قلقش اینه اسم نیست که قطار سریع و سیره😅😅😅😜😜😜

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
قربونت بشم ممنون با رفلاکس دستو پنجه نرم میکنه  ..تازه بعد از کلی گریه و مقاومت خوابید وای نه ...

ای خدا عشقمممم ان شاءالله هرچی بره جلوتر نفخش و رفللکسش کمتر میشه

میگن خروسکه 

پسر منم گرفت اصلا نذار اونایی ک بچه کوچیک دارن بیان تا ی مدت دیدنش 

حتما حتما حتما جون بخواه چشم الان 

فدات بشم من

عشقم یوخ ناراحت نمیشی که؟

آدم یادبچهای سقط شده میوفته اصلادلم یجوری میشه

بازم ببخشید😘😘

وزن فعلی۴۸👈👈هدف۵۰🤗دوستانی که میخوان چاق بشن ویاتثبیتی هستن ویاازکالری سردرمیارن بیان من روهم ملتفت بکنن😂😂خیرببینین ازجوونیتون😁          بچهای (تاپیک بامدادخمار )دم همگیتون گرم