2777
2789
عنوان

عارامش:هرکیو ک دلت میخواد تگ کن و ی جمله یا ویژگیشو بگو😍😘

| مشاهده متن کامل بحث + 11090 بازدید | 1922 پست
قربوووونت عزیزی❤️❤️

😍😍😍😍😍😍😍

خوشبختی شاید تو صفحه بعدی باشه...نبند کتاب رو!🌱😊👍‏بزرگترین ارزوم دیدن بی بی چک مثبته رویاشده برام لطفا دعاکن برام❤🙏ممنون از دعای قشنگت بالاخره منم به آرزوم رسیدم...انشالله قسمت همه ی منتظرا،اگه دوست داشتی یه صلوات برا تودلیم بفرس۱۴۰۰/۸/۳۰❤️

@آرسو     چه بگویم .... نگفته هم پیداس 😍😍😍😍😍😍😍 عشق😍دوسداشتنی😍شیرین

چ شاعرانه واییییییی😍😍😍😍😍 بگذار تورا در آغوش بگیرم😂😘😘

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@قر_تو_کمرم_فراوونه عاشقتم😅😅😅😅

وزن فعلی۴۸👈👈هدف۵۰🤗دوستانی که میخوان چاق بشن ویاتثبیتی هستن ویاازکالری سردرمیارن بیان من روهم ملتفت بکنن😂😂خیرببینین ازجوونیتون😁          بچهای (تاپیک بامدادخمار )دم همگیتون گرم

@سروین تو ک پروفایلت یه نوشته ی قرانی هسش توهم دوس دارررم😍😍

خوشبختی شاید تو صفحه بعدی باشه...نبند کتاب رو!🌱😊👍‏بزرگترین ارزوم دیدن بی بی چک مثبته رویاشده برام لطفا دعاکن برام❤🙏ممنون از دعای قشنگت بالاخره منم به آرزوم رسیدم...انشالله قسمت همه ی منتظرا،اگه دوست داشتی یه صلوات برا تودلیم بفرس۱۴۰۰/۸/۳۰❤️

خب اسم بردن تک تکتون میدونید چقدر سخته چون میترسم یادم بره میترسم حتی یکی رو نگم و فکر کنید توی دل من نیستید . راستش من همتونو دوست دادم یه ادمایی هستن که ناراحتم کردن و کلا قیدشونو زدم ولی هیچوقت ازشون کینه به دل نگرفتم مهم نیست چون کینه هم یه حس منفیه در حد عشق و دوستی پس نبودنش بهتره . 

همتونو دوست دادم و این یک سال و اندی افتخار میکنم که با شما اشنا شدم 😘😘😘❤❤❤✌✌✌

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
😍😍😍😍😍😍😛😍😍😛😛😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😛😛😍😍😛😛😍😛😍😍😍😍😍😍😍 ...

وااااااااااای چ پاچه خوار😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱

با افتخار کوردم 😎✌️ آخرش فقط خودتی و خودت

کسی بامن دوست نیست😿

فنای تو😘😘دستبوسه 😁😁😁

سلام مامانی 😅😅😍😍بیا بیا بیا نزدیک تر کارت دادم عسکت منو تحریک میکنه 😜❤💔

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))