2777
2789
خدا حفظش کنه میگم قدر دارم میخوابم

انشاالله که نتیجه بگیری عزیزم من ماهی که حامله شدم دوره دومم بود و موقع تخمک گذاری درد وحشتناک پهلو داشتم یعنی نمیتونستم تکون بخورم

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره عوارضشه من خوابالو میشدم دو دوره خوردم الانم پسرم ۵ ماهشه فداشبشم😍😍😍😍

شما میدونی اس ای اس چیه دکتر گفت بیا برات انجام بدم ببینم لوله هات بازه یا نه شاید داری الکی قرص میخوری میخوام بدونم چه جوریه

شما میدونی اس ای اس چیه دکتر گفت بیا برات انجام بدم ببینم لوله هات بازه یا نه شاید داری الکی قرص میخ ...

نه اطلاعی ندادم بزن گوگل ببین چی میاره من بخاطره تنبلی میخوردم

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
انشاالله که نتیجه بگیری عزیزم من ماهی که حامله شدم دوره دومم بود و موقع تخمک گذاری درد وحشتناک پهلو ...

من الان سمت راستم درده احساس می کنم تب دارم الان پنجم سیکلمه

نه اطلاعی ندادم بزن گوگل ببین چی میاره من بخاطره تنبلی میخوردم

منم تنبلی دارم

دو دوره قرص لتروزول خوردم الانم دکتر کلومفین با سه تا آمپول سینال آف داده دعا کن این ماه نتیجه بگیرم

من الان سمت راستم درده احساس می کنم تب دارم الان پنجم سیکلمه

نشونه خوبیه من روز ۱۵ ام اونجوری شدم از دردم فهمیدم یه فولیکول گنده ازاد شده اون روز دوبار نزدیکی داشتیم

نشونه خوبیه من روز ۱۵ ام اونجوری شدم از دردم فهمیدم یه فولیکول گنده ازاد شده اون روز دوبار نزدیکی دا ...

خدا از دهنت بشنوه

یازدهم موعدم بود نهم پریود شدم اینقد گریه کردم چشمام ورم کرده بود فکر میکردم این ماه نتیجه میگیرم

منم تنبلی دارم دو دوره قرص لتروزول خوردم الانم دکتر کلومفین با سه تا آمپول سینال آف داده دعا کن این ...

انشاالله که میگیری دکترم بمن امپول نداد گفت اگر ماه سوم جواب نگرفتی میدم

خدا از دهنت بشنوه یازدهم موعدم بود نهم پریود شدم اینقد گریه کردم چشمام..

اره میدونم خیلی حس بدیه رابطتون رو از پشت مدل داگی برقرار کن که عمیق بعد سریع برگرد زیرت بالش بزارپاهابالا

خرماواجیل میوه تن تن بده شوهرت خودتم اسیدفولیک بخور قبل رابطه قهوه کمک به تولید اسپرم بیشتر میکنه روزای تخمک گذاری هرروز نزدیکی کن 

سعی کن نزدیکیتون شبا باشه که بلند نشی وگرنه حداقل ۲ ساعت به پهلو بخواب به سمت پهلویی که بیشتر درد میکنه

اره عوارضشه من خوردم دوقلوبارداشدم الانم پسرام ۵ماهشونه

دوست عزیز شما امپولم زدین برا ازادسازی تخمک؟و میشه بپرسم په روزهایی نزدیکی داشتین؟

تا امروز هر چی استرس و سختی و انرژی منفی تو زندگیم داشتم بستمه ازین به بعد فقط میخوام بخندم و شاد باشم و مهربون،میخوام قدر لحظه هامو بدونم و کنار عزیزام از زندگیم لذت ببرم ،میخوام زندگی کنم ،مطمئنم اینطوری خدا هم بیشتر دوستم داره🥰🥰
اره عوارضشه من خوابالو میشدم دو دوره خوردم الانم پسرم ۵ ماهشه فداشبشم😍😍😍😍

دوست عزیز شما امپولم زدین برا ازادسازی تخمک؟و میشه بپرسم په روزهایی نزدیکی داشتین؟

تا امروز هر چی استرس و سختی و انرژی منفی تو زندگیم داشتم بستمه ازین به بعد فقط میخوام بخندم و شاد باشم و مهربون،میخوام قدر لحظه هامو بدونم و کنار عزیزام از زندگیم لذت ببرم ،میخوام زندگی کنم ،مطمئنم اینطوری خدا هم بیشتر دوستم داره🥰🥰
خرماواجیل میوه تن تن بده شوهرت خودتم اسیدفولیک بخور قبل رابطه قهوه کمک به تولید اسپرم بیشتر میکنه رو ...

منظورتون از روزهای تخمک گذاری کیه؟از کجا دقیق بدونیم کا روز تخمکگذاریمونه