تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕 تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓 تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔 تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓 عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗 تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖 جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤 اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی" قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤
فقط آزمون میری؟اگه فقط آزمون بری فک کنم ۱/۵باشه هزینش
تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕 تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓 تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔 تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓 عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗 تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖 جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤 اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی" قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤
تاثیر که حتما داره ولی باید خیلی بخونی چون برنامش فشردس..چه رشته ای هستی؟چی میخوای قبول شی؟
من ۴ ساله دارم میرم.... برنامه راهبردی قلمچی عالیه برو از سایتای مختلف دانلود کن و با برنامه ازمونای دیگه مقایسه کن خودت متوجه میشی .... بعدم جامعه آماریش از همه بیشتره..... با جریت میشه گفت بالای ۸۰درصد نفرات قبول سدگان رشته و دانشگاه های عالی هم میرن قلمچی... کارنامش که واقعا دقیقه اما........ ب حرف پشتیبان گوش نکن.... حد اقل تو شهر ماکه پشتیبانا ب درد نخورن.. بعد کتاب ابی هم بدا شروع خوبه اما بعد اگه گفتن آبی تنها استفاده کن ب حرفشون گوش نکن و کتابایی دیگه رو هم امتحان کن...... بعدم که کلا قلمچی کلاس نداره و اگه تو شهر شما کلاس گذاشتن فقط ب اسم قلم چیه وگرنه اصل قلمچی فقط ازمون برگزار میکنه...
مرا از رنج های عاشقی بیهوده ترساندی، فقط سربسته می گویم، طبیب ازخون نمیترسد.