2777
2789
عنوان

دیسک کمر

| مشاهده متن کامل بحث + 7827 بازدید | 25 پست

من خیلی تحقیق کردم بعد با کسانی که طب سوزنی برای درد کمر و و دیسک کمر و میگرن انجان داده بودند مشورت کردم

بالا خره به دکتر رفیع زاده رسیدم بهترین متخصص طب سوزنی در تهرانه همه راضی بودن من رو از عمل جراحی نجات داد مطبشون اشرفی اصفهانی مرزداران است

تلفنش 09331144723 و 44220936 است.

https://www.drrafizadeh.ir/

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من دارم  رفتم دکتر ورزشی و خیلی بهتر شدم  باورزش مخصوص و استخر دیسکم خیلی شدید بود فلج شده ...

منم دیسک دارم تازه متوجه شدم ترسوندنم خیلی.یعنی واقعا با ورزش و استخر درست میشه؟چه ورزشایی میکردی؟هرروز میرفتی استخر یا یه روز درمیون؟؟

بهترین روش درمانش تزریق اوزون و فیزیوتراپی پدر بزرگ من از این روش واقعا جواب گرفته خداروشکر خیلی بهت ...

خب مشخصه شما اومدی برای تبلیغ  دوستان خواهش میکنم الکی پولتونو برای ازون تراپی هدر ندین چون فقط بعنوان یه بی حسی عمل میکنه مجددا چند سال بعد با درد بیشتر باید به دکتر مراجعه کنین 

همش الکیه 

خب مشخصه شما اومدی برای تبلیغ  دوستان خواهش میکنم الکی پولتونو برای ازون تراپی هدر ندین چون فقط ...

طرف درد و استرس داره بعد یه سری با تبلیغ میخوان گمراهش کنن برا دوزار پول سیاه.

اصلا بیچاره مریضه گم میشه تو این همه تبلیغ . الهی درد بزنه به کمر اینجور ادما زمینگیر بشن تا به کارای اشتباهشون فک کنن

فقط خدا
طرف درد و استرس داره بعد یه سری با تبلیغ میخوان گمراهش کنن برا دوزار پول سیاه. اصلا بیچاره مریضه گم ...

دقیقا انشا... اینایی که میان فقط تبلیغ میکنن خودشون به چنان دردی مبتلا بشن که نتونن دیگه تبلیغ این شکلی کنن

پروردگارم من به لطف تو بسیار امیدوارم چون تو بینهایت مهربان و توانایی. 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز