2777
2789
عنوان

مادر شوهر😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 22 پست

اقا هستین ک خب ی چیزی بگین

خر گفت علف ابی است گرگ گفت نه سبز است .رفتند نزد شاه جنگل (شیر) ماجرای اختلاف را گفتند.شیر گفت گرگ را زندانی کنید .گرگ گفت مگر علف سبزنیست ؟ شیر گفت سبز است . ولی دلیل زندان تو بحث کردن با خر است .هرگز با نادان ها بحث نکنید .
خب شوهرمو چیکار کنم خودم هم اصلا دلم نمیخواد  

هيچي بگو خودشون توهين كردن 

منم كه گوشيم نبوده كه جواب بدم جا گذاشتم ولي قضاوتم كردن عذرخواهي هم نكردن 

وقتي ميري خونه كسي مهموني ميزبان موظفه نذاره به مهمان بي احترامي بشه

شما مهمان مادر پدر شوهرتون هستين اونها ميزبانن و موظف هستن اجازه ندن به شما كه مهمانشون هستين كسي بي احترامي كنه يعني خواهر مجرد همسرتون كه از شما كوچيكترم هستن احتمالا

وقتي اونها اين اجازه رو ميدن پس دارن به شما بي احترامي ميكنن روك به همسرت بگو جايي كه بي احترامي بشه و دوستم نداشته باشن درست نميدونم بزور زنگ بزنم و خودمو كوچيك كنم و اونها هم ناراحت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هيچي بگو خودشون توهين كردن  منم كه گوشيم نبوده كه جواب بدم جا گذاشتم ولي قضاوتم كردن عذرخواهي ...

دقیقا همینطوره ک شما میگی

خسته شدم ازشون

😔😔😔

خر گفت علف ابی است گرگ گفت نه سبز است .رفتند نزد شاه جنگل (شیر) ماجرای اختلاف را گفتند.شیر گفت گرگ را زندانی کنید .گرگ گفت مگر علف سبزنیست ؟ شیر گفت سبز است . ولی دلیل زندان تو بحث کردن با خر است .هرگز با نادان ها بحث نکنید .
دقیقا همینطوره ک شما میگی خسته شدم ازشون 😔😔😔

خب همينا رو بگو به همسرت ديگه 

ايشونم خيلي رابطه رو دوست داره بره به خانوادش بگه كه شما مقصر نبودين و اونا مقصر بودن نبايد بد صحبت ميكردن با شما و الانم شروع كننده رابطه بايد باشن و خواهرشم بايد عذرخواهي كنه

خب همينا رو بگو به همسرت ديگه  ايشونم خيلي رابطه رو دوست داره بره به خانوادش بگه كه شما مقصر ن ...

همین کار رو میکنم

ولی نمیدونم جواب میده یا نه

همین کار رو میکنم ولی نمیدونم جواب میده یا نه

محكم باش ديگه 

اگر تو بي احترامي كرده بودي برعكس همسرت دنيا و يكي ميكرد كه بري عذرخواهي الانم بايد همينكارو كنن

بگو شخصيت من يعني شخصيت تو وقتي به من بي احترامي ميشه يعني به شما بي اخترامي ميشه 

پس هركاري كنين براي خودتون كردين 

بهرحال توهين شده اگر محل ندين بيشتر توهين ميكنن

هيچوقت منفعلانه رفتار نكن جرات مند ولي بدون پرخاشگري نظرتو بگو

محكم باش ديگه  اگر تو بي احترامي كرده بودي برعكس همسرت دنيا و يكي ميكرد كه بري عذرخواهي الانم ...

یعنی بنظرت زنگ بزنم

ولی کوتاه نیام یا کلا زنگ نزنم

یعنی بنظرت زنگ بزنم ولی کوتاه نیام یا کلا زنگ نزنم

نه براي چي زنگ بزني 

شما قرار نيست به كسي بي احترامي كني

ولي قرارم نيست زنگ بزني بي احترامي بشنوي يا بري و بي احترامي ببيني

اگر گفتن به مامانم زنگ بزن بگو به من اينطوري گفتن( مادرشون هم توهين كردن و بد برخورد كردن يا فقط خواهر شوهرتون) 

اگر فقط خواهرشون بودن كه هيچ به مادرشون زنگ بزن براي رفت و امد هم بگو اگر بيام و بي احترامي بشه نميتونم تحملشو ندارم منم شخصيت دارم براي خودم

خواهرش بياد عذرخواهي از شما چون اصلا كار همسر به شما ربطي نداشته بعدم بزرگتري

اما اگر مادرشون هم بي اخترامي كردن و باهات بد صحبت ميكنن صبر كن و زنگ نزن و نرو به همسرت بگو وقتي دوست ندارنم براي چي برم عذابشون بدم 

اگر دوستم دارن خب خودشون محترمانه زنگ بزنن و دعوت كنن من كه مقصر نبودم تا بفهمم واقعا دوست دارن ارتباط از سر گرفته بشه