2777
2789
عنوان

از جاریم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 2543 بازدید | 197 پست

من بیشتر از اینا برای جاریام کردم اخرم جای دستت ذرد نکنه نشستن پشت سرم گهمو خوردن

گر تن بدهی دل ندهی کار خراب است/چون خوردن نوشابه که در جام شراب است/گر دل بدهی تن ندهی باز خراب است/این بار نه جام است و نه نوشابه سراب است/اینجا به تو از عشق و وفا هیچ نگویندچون دغدغه مردم این شهر حجاب است/تن را بدهی دل ندهی فرق ندارد/یک آیه بخوانند گناه تو ثواب است/ای کاش که دلقک شده بودم نه شاعر/در کشور من ارزش انسان به نقاب است/هر جای جهان مرتبه زن بلند است/در کشور من زن مثل میت به حساب است/خریدند تنت را و بریدند کفنت را/به یک آیه و چند سکه ببستن دهنت را/نه روحی به کار است نه عشقی به بار است/فقط شهوت مردانه به اندام تو یار است/شکستند دلت را و غرور و حرمتت راسکوتت گرفت از تو تمام فرصتت رابه نانی تو راضی شدی و هیچ نگفتیهمین است که جاهل زده بر تو همتت را
حالا ناراحت نشه کادو بگیری؟؟ من زایمان کرده بودم خواهرم اومد پیشم..برا تشکر بعدا براش کادو گرفتم..ب ...

نه عزیزم از این اخلاقا تداره بعد مادوتا اگه ناراحت بشیم همون موقع بهم میگیم و رفع میکنیم

یه دختر متولد ۹۶ و یه نینی تو راهی دارم نمیدونم جنسیتش چیه🥰لطفا دعا کنید همیشه سالم باشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جاری من که در به در دنبال دونستن جنسیت بچمه🙄 به مادرشوهرم متوسل شده از طریق اون بفهمه😑😑

وای من انقد عصبی میشدم یسریا خییییلی واسشون مهم بود.که چی بشه اخه ادم به وقتش میگه دیگه🤦‍♀️ تاریخ انومالیه منو همه میدونستن پوووووست منو کندن اخه لامصبا بزارید اول به مامان بابام بگم بعد دهنمو صاف کنید🤦‍♀️

از ته دلم میخوام خدا به همه ی چشم انتظارا معجزشو نشون بده🙏

چندروز دیگه بازم عمل دارم امشب اومد خونمون میگفت بزار برا ۴شنبه که من پنج شنبه سرکار نمیزم بیام همراه بمونم

یه دختر متولد ۹۶ و یه نینی تو راهی دارم نمیدونم جنسیتش چیه🥰لطفا دعا کنید همیشه سالم باشن

ریا نیاشه منم یه شب همراه جاریم تو بیمارستان بودم  واسش لگن  میزاشتم 😑 

من خیلی  حساسم همش عوق میزدم  اونم معذرت خواهی میکرد  بیچاره  

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    

امشبم جاریمو برادرشوهرم اومدن بهم سر بزن دیدن حال ندارم پاشدن خونه مرتب کردن غذا درست کردن و.....

نه عزیزم

تاپیک قبلی یه متن برات نوشتم ببین خوبه

اگه یخچالا اهل تلافی بودن                                        هر نیم ساعت در اتاقمونو باز میکردن و میگفتن دیگه چه خبر؟؟؟!!!                                                            خوشبختانه این بزرگواران اهل گذشتن😂😂
ریا نیاشه منم یه شب همراه جاریم تو بیمارستان بودم  واسش لگن  میزاشتم 😑  من خیلی &nb ...

من نزاشتم لگن بزاره رفتم دستشویی ولی باهام اومد گفت تو جون نداری سرت گیج میره میفتی

تاپیک قبلی یه متن برات نوشتم ببین خوبه

الان نگاه میکنم مرسی

یگیشون سقط کرد چند روز پشت هم رفتم کاراشو کردم براش غذا درست کردم دکتر بردمش نه خواهرش نه مادرش هیچ کدوم نیومدن اخرش سر بارداریه من جنگ جهانی راه انداخت.به تبریکم نگفت خدا ازش نگزره.اون بکیم مادذش فوت کرد کلی تو مراسماش بودم جای خواهر نداشتش کلی کمک کردم تو مراسمشون دیگه کل فامیلش من و میشناختن بس که هر کاری کردم اخرشم نگم براتون چی کار کرد.

گر تن بدهی دل ندهی کار خراب است/چون خوردن نوشابه که در جام شراب است/گر دل بدهی تن ندهی باز خراب است/این بار نه جام است و نه نوشابه سراب است/اینجا به تو از عشق و وفا هیچ نگویندچون دغدغه مردم این شهر حجاب است/تن را بدهی دل ندهی فرق ندارد/یک آیه بخوانند گناه تو ثواب است/ای کاش که دلقک شده بودم نه شاعر/در کشور من ارزش انسان به نقاب است/هر جای جهان مرتبه زن بلند است/در کشور من زن مثل میت به حساب است/خریدند تنت را و بریدند کفنت را/به یک آیه و چند سکه ببستن دهنت را/نه روحی به کار است نه عشقی به بار است/فقط شهوت مردانه به اندام تو یار است/شکستند دلت را و غرور و حرمتت راسکوتت گرفت از تو تمام فرصتت رابه نانی تو راضی شدی و هیچ نگفتیهمین است که جاهل زده بر تو همتت را
استارتر واقعن باید خودتم خوب باشی که جاریت برات اینکارا رو میکنه.خدا حفظش کنه برات.منکه از جاری شانس ...

تعریف از خود نباشه منم براشون هستم خداروشکر که بیمارستان نرفته ولی منم برا تک تکشون تولد بگیر و همش برنامه میزارم باهاشونو کمک تو همه چی براشون هستم