2777
2789
فدات شم❤

خدانكنه عزيزم.....ان شالله خدا بهترينارو نصيبت كنه عزيزدلم  

حكايت از چه كنم؟؟ شكايت از كه كنم؟؟ كه خود به دست خود آتش بر دلِ خون شده ىِ نگران زده ام.....بر موجِ غم نشسته منم/ بر زورقِ شكسته منم اى ناخداىِ عالم.....تا نامِ من رقم زده شد/ يكباره مُهرِ غم زده شد بر سرنوشتِ عالم!!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه گلم واسه من نگرفتید

الان ميگيرم عزيزم

ببخشيد دارم جواب دوتا تاپيك رو همزمان واسه استخاره ميدم قاطى كردم  

حكايت از چه كنم؟؟ شكايت از كه كنم؟؟ كه خود به دست خود آتش بر دلِ خون شده ىِ نگران زده ام.....بر موجِ غم نشسته منم/ بر زورقِ شكسته منم اى ناخداىِ عالم.....تا نامِ من رقم زده شد/ يكباره مُهرِ غم زده شد بر سرنوشتِ عالم!!!
الان ميگيرم عزيزم ببخشيد دارم جواب دوتا تاپيك رو همزمان واسه استخاره ميدم قاطى كردم     ...

میگم

رفتم خوندم

اصلا ربطی به نیتم نداشت

اینطوری نمیشه 

خودتون به نیت من هرسوره ای هست بخونید و نیت کنید

واسه بچه دار شدنمه 

دارم از یه راهی درمان میکنم

میخوام بدونم این  راهی ک میرم خوبه

سرانجامی داره یا ن 

پسر عزیزتر از جوووونم عشقم فدات شم خوش اومدی به زندگی من و بابایی ❤️ قربون لپای قشنگت بشم دنیاااااام 🌹
میگم  رفتم خوندم اصلا ربطی به نیتم نداشت اینطوری نمیشه  خودتون به نیت من هرسوره ای هست ...

حتما عزيزم الان ميخونم بسم الله الرحمن الرحيم.....

میگم  رفتم خوندم اصلا ربطی به نیتم نداشت اینطوری نمیشه  خودتون به نیت من هرسوره ای هست ...

عزيزدلم ب نيت بچه دار شدنت خوندم عالى بود سوره مريم باز شد آيه ٢٦ صفحه ٣٠٧

ان شالله نى نى دار ميشى گلم خبرشو بهم ميدى....

عزيزدلم ب نيت بچه دار شدنت خوندم عالى بود سوره مريم باز شد آيه ٢٦ صفحه ٣٠٧ ان شالله نى نى دار مي ...

وااای مرسی عزیزممم ممنون 😍😍😍😍

پسر عزیزتر از جوووونم عشقم فدات شم خوش اومدی به زندگی من و بابایی ❤️ قربون لپای قشنگت بشم دنیاااااام 🌹
وااای مرسی عزیزممم ممنون 😍😍😍😍

قربونت گلم ان شالله ب خواسته دلت برسى عزيزم

خدانكنه عزيزم.....ان شالله خدا بهترينارو نصيبت كنه عزيزدلم    

همچنین شما خانم نازنین🙏

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯