2777
2789
عنوان

علت تکرر ادرار پسر بچه ها

49761 بازدید | 139 پست

پسرم 5سالشه مخصوصا از سرشب شروع میشه بیرون رویهاش شاید در روز 10بار یا بیشتر با عرض معذرت ادرار میکنه خیلی میترسم که خدایی نکرده دیابت باشه اب هم به نسبت زیاد میخوره کسی میتونه راهنماییم کنه خیلی نگرانم 😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیابت فکر نکنم برادرزاده منم همسن پسرتونه خیلی تکرر ادرار داره با اینکه زود به زود میره دستشویی ولی بیشتر اوقات به دستشویی نمیرسه طوری اشک تو چشمهاش جمع میشه انگار ده دوازده ساعته نرفته سرویس 

دکتر که رفت سالم بود گفته بود خیلی از پسرا تو دوران کودکی این مشکل دارن

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»
بیشتر ببینید
نه از اول همینطور بود ولی رفته رفته انگار بیشتر میشه فردا برای ازمایش قند میبرم دعا کنید خیلی میترسم ...

دیابت معمولا اشتهاشون هم خیلی زیاده و خیلی احساس تشنگی می کنند.

انشالا که چیزی نیست، نگران نباشید.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
سلام رادین جون تکررادرار پسرتون درمان شد؟،؟علتش چی بود؟؟پسرمنم همین طوره

عزیزم پسرتون و دکتر بردین؟پسر منم همینطور سده خیلی نگرانم خواهش میکنم اگه پیامم و دیدین جواب بدین

سلام رادین جون تکررادرار پسرتون درمان شد؟،؟علتش چی بود؟؟پسرمنم همین طوره

سلام خانومی.پسر منم 4 سالو 3 ماهشه و به همین مشکل تکرر ادرار دچار شده.شما پسرتون چند سالشه.چی کار کردید واسش؟ممنون میشم جوابم رو بدین

به دل خود مراجعه کنید و نسبت به تمام کسانی که در گذشته از دست آنها ناراحت شده اید احساس محبت نمایید. هر جا ناراحت شدید اقدام به بخشش و عفو نمایید. عفو و گذشت پایه بیداری معنوی است.
بیشتر ببینید
عزیزم پسرتون و دکتر بردین؟پسر منم همینطور سده خیلی نگرانم خواهش میکنم اگه پیامم و دیدین جواب بدین

سلام عزیرم.شما مشکل گل پسرتون برطرف شد؟میشه بگید چیکار کردید واسش؟اخه پسر منم همین مشکل رو پیدا کرده

به دل خود مراجعه کنید و نسبت به تمام کسانی که در گذشته از دست آنها ناراحت شده اید احساس محبت نمایید. هر جا ناراحت شدید اقدام به بخشش و عفو نمایید. عفو و گذشت پایه بیداری معنوی است.
بیشتر ببینید