2777
2789
عنوان

دعوام شده

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 23 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من جات میبودم دیگه بعد دعوا با اون اعصاب نداشته م نمیرفتم جایی

اخه میگفتدبرم دیگه برنمیگردم خونه منم کلید خونه رو به خچدش دادم گفتم نمیخوام منم تنها بیام و رفتم بیرون خونه ، چون تو خونه میمومدم هر چی از دهنش در میومد تو دعوا میگفت رفتم که جلوش نباشم

پاشو برو خونت دیوونه ای مگه......

من هربار دعوام بشه میگم اینجا خونمه کجا برم؟؟

تو ناراحتی خودت برو

اونم میره اعصابش اروم میشه میاد منم به روم نمیارم اصلا دعوامون شده

مادرت چیکار کنه..بنده خدا رو ناراحت بکنی....

بعدش شما اشتی میکنید ولی مادرت دل از شوهرت میشکنه..

ضمنا روی شوهرتم باز میشه به پدرو مادرت...

برو خونه و بهش بگو که نزاشتی اونا بفهمن..بزار تو رودربایستی خانوادت قضیه تموم بشه

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  

خو زنگ بزن بهش عادی بگو کلید نداری بیاددنبالت یکمم رو ب مهربونی بذار

واکنش من به تاپیکا : " گل زده بودن ، حالت طبیعی نداشتن"😳☻... ❤❤But you'll never be alone..I'll be with you from dusk til dawn...I'll hold you when things go wrong...I'll be with you from dusk til dawn❤❤آهای خوشگل عاشق♡♡آهای عمر دقایق♡♡آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق♡♡I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
پاشو برو خونت دیوونه ای مگه...... من هربار دعوام بشه میگم اینجا خونمه کجا برم؟؟ تو ناراحتی خودت بر ...

منم دوست ندارم دعوامو کسی بدونه ، انقدر شوهرم موقع عضبانیت و‌ناراحتی و قهر بد قلق میشه میترسم حتی بهش زنگ بزنم که ببینم کجاست ، همیشه قهر میکنه فقط میگه جدا شیم و به همه هم میگه میخوام جدا شم خیلی دلم گرفته سر همین چیزا میترسم زنگ بزنم عکس العمل خوبی نشون نده 😢

منم دوست ندارم دعوامو کسی بدونه ، انقدر شوهرم موقع عضبانیت و‌ناراحتی و قهر بد قلق میشه میترسم حتی به ...

به مسخره بگیر..رسیدی بگو حالا امروز طلاق نگیر.... هر وقت جدی تصمیم گرفتیم حرفشم میزنیم

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای