2777
2789
عنوان

هدیه شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3410 بازدید | 83 پست
مبارک  باشه  خانمی ...خیلی قشنگه انشاا.. به دل خوش استفاده کنی

ممنون عزیزم چشات خوشگل میبینه!!!

در کویر سبز عشق این سخن از من بگیر!  مرگ تو مرگ من است پس تمنا میکنم هرگز نمیر  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه خودشم اومد چسبوند به من خودشم خورد 😡😡😩 مااااااااماااااااان من لبوهاااااامو میخوام 😂🤣🤣🤣🤣 ...

😅😅

شوهر رو باید بگیری همچییین پخته بزنیش که بفهمه دنیا دست کیه  
منم دستبند دسته چرم میخوام شوهرم ندوست بندازم کلا بدل مدل سنگ منگ ندوست برعکس من

عاره الان دیگه همه بقول شما چرم یا سنگ میندازن...

😐😐😐😐😐میخام...بزار بیدار بشه😂😂😂😂😂😈😈😈👽(شوهر خان)

وااای چیکارش داری😑😑😑😑

شوهرم ندوست که همش النگو دستبند ساعت دسته فلزی راستی دستبندت مبارکه ببینم میتونم از اینا یدونه از شو ...

ممنون عزیزم....عاره اینا گرونم نیس...تنوعم میشه..من دیگه از طلاهام خسته شدم ...هیچی بجز حلقه نمیندازم

مبارکه عزیزم.دوسش داشتم😍 از رو سفیدی دستت و خال وسطش شناختنت استارتر😂😂😂😂

ممنون...کیاااا!!!!؟؟؟ فک نکنم اشنا کسی باشه این وراا

استاتر اول بگو اهله کجایی 🤔 اسمت احیانا مهدیه نیست؟؟؟؟

من کرد هستم طرفای غرب ....نه عزیزم مهدیه نیستم