2777
2789
عنوان

بی بی چک هاله دار+عکس😁

| مشاهده متن کامل بحث + 2213 بازدید | 47 پست

طور خدا ب این چیزا دلخوش نشو منم امروز بی بی بعد از چند دیقه هاله انداخت ولی ازمایش خونم منفی شد

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طور خدا ب این چیزا دلخوش نشو منم امروز بی بی بعد از چند دیقه هاله انداخت ولی ازمایش خونم منفی شد

😔😔من دوساله منتظرم دیگه خسته شدم

رَبَّ هَب لِی مِن لَدُّنکَ ذُریهً طَیبَهً إنَّکَ سَمیعُ الدُّعآء
😔😔من دوساله منتظرم دیگه خسته شدم

منم ۵ سالهدیگ نمی تونم واقعا کم اوردم😭

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
من همینجوری بود باردار بودم 😍

چند دیقه بعد بی بی چکتون هالع انداخت؟؟بعد چند وقت بی بی چکت کامل مثبت شد؟؟

منم ۵ سالهدیگ نمی تونم واقعا کم اوردم😭

برات صلوات فرستادم عزیزم انشاالله به زودی مامان میشی.مشکلت چیه عزیزم

موعدم 17 اذره.ینی روز موعدم برنم معلوم نمیشه؟؟

روز موعدت بزن گلی من روز موعدمم زدم منفی بود فعلن دو روزم گذشته بازم منفیه بی بی چکم

❤❤❤خدا جونم آرزوم مادر شدنه یه نی نی برای منو عشقم به لطف خودت عطا کن ❤❤❤
موعدم 17 اذره.ینی روز موعدم برنم معلوم نمیشه؟؟

یه روزبعدش بزنی بهترمعلوم میشه

❤️فلانی پسرزاس...اولین فرزندش پسراست...پسر پسر قند عسل,پسر پسر قند و نباتفلانی زايمان کرد...شکم اولش است؟دختر؟...وای دختر؟...و هیچ کس ندانست دختری که ديگران برای ورودش به اين دنيا از واژه ی (وای)استفاده کردند، اکنون سوگلی پدرش هست و عسل مادرش...دختر غم خوار مادراست،اولين خمیدگی کمر پدر به چشم دخترش می آید...دختر چین و چروک های اطراف چشم مادر را از بر کرده،مادر امروز يک چين، بر گوشه ی چشمان معصومت اضافه شده است...ترس از جدایی از پدر,دوری از مادر وجود يک دختر را هزاران بار ميلرزاند...دختر بودن کار دشواريست، اينک درک ميکنی، چرا اولين بار برای وجود پر مهرت (وای)گفتند؟...چون همه ميدانستند که ای (وای)تحمل اين همه غصه برای تو کمی بزرگ است...دختر بودن کار سختیست❤.  زندگیم ( همسرم+نی نی تودلم👪)
برات صلوات فرستادم عزیزم انشاالله به زودی مامان میشی.مشکلت چیه عزیزم

متاستفانه خودمم نمیدونم چی همه جا میگن سالم ... 😑