2777
2789
من تاالان هیچی استفاده نمیکردم بیرون رفتنی حتمااا دوش میگرفتم و کلا کم میرفتم بیرون اما جدیدا بچه ها ...

اینم شنیدم ضرر داره یکی از دوستام می گفت زیر بغل چربی آورده بود که مدتی قطعش کرده بود خوب شده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چی مثلا

لیمو ترش یا آبلیمو طبیعی فوق العاده است

ی مام داشتم مال کشور فرانسه بود برندشو یادم نیست، به پای آبلیمو نمی رسید

مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند  

تا وقتی حموم نری عرق نمی کنی

مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند  

من چن ماه پیش یه مام خریدم از روزی ک اونو میزدم زیر بعلم انگار سوزن فرو میکردن توش یا موقع خندیدن یا استرس هی با خودم میگفتم شاید کیست سینه باشه یا نزدیک پریودمه اینجورم ..الان دوهفته ست مام رو گذاشتم کنار خوب شدم...مال من مارک mumبود الومینیوم داذم بود

کاربرسال 95 هستم قطعم کردن کاربری قبلیم khبود..برا زودتر مامان شدنم صلوات بفرستین..ممنونم
من چن ماه پیش یه مام خریدم از روزی ک اونو میزدم زیر بعلم انگار سوزن فرو میکردن توش یا موقع خندیدن یا ...

من نیوا استفاده میکنم تا بحال اتفاقی نیوفتاده ولی خب ممکنه بعدها اذیتم کنه ایندفعه میخوام مام بدون آلمینیوم بگیرم

من نیوا استفاده میکنم تا بحال اتفاقی نیوفتاده ولی خب ممکنه بعدها اذیتم کنه ایندفعه میخوام مام بدون آ ...

من بادی اسپلش ویکتوریا سکرت خریدم

کاربرسال 95 هستم قطعم کردن کاربری قبلیم khبود..برا زودتر مامان شدنم صلوات بفرستین..ممنونم
من تاالان هیچی استفاده نمیکردم بیرون رفتنی حتمااا دوش میگرفتم و کلا کم میرفتم بیرون اما جدیدا بچه ها ...

اسم کاملشو میشه بدی عزیزم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

مام فقط برند اوریفلیم استفاده کنید

چون کاملا گیاهی هست بدون مواد سرطان زا قیمتشم به نسبت مام های گیاهی دیگه مناسب تره

خواستین ت ل گرام  در خدمتم ❤️

آدرسش تو امضام هست

خدايا به خاطر وجود خانوادم و همسرم و پسرم هزاران بار شكر💖💖💖