2789
حقوقش سه تومنه شغل دومم داره

دست راستت رو سر ما 

شوهرم 1400حقوقشه چیزی برامون نمیمونه بازم خدارو شکر 

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.
میشه بگین شغل دومشون چیه البته اگر دوی داشتین چون همسرم دنبال شغل دومه اما میگه درآمد نیست توش

شوهرم ۱۰ ساله هنرمنده یعنی تو کاره موزیکه برنامه عروسی اینا جشن اینا میره

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب پس هنوز خرج زندگی نیومده دستت

منظورم این نیس کل حقوق شوهرتو خرج خودت کنیااا🙄😂منظورم اینه اون پولی که ماهانه بهت بعنوان خرجی میده رو واسه خودت خرج کن پس انداز نکن...بازم نمیدونم شاید منم بعدها به فکر پس انداز بیوفتم😂

دست راستت رو سر ما  شوهرم 1400حقوقشه چیزی برامون نمیمونه بازم خدارو شکر

ای بابا اضافه کاری چیزی ندارن؟بهشون حق مسکن و حق بچه اینا نمیدن؟اخه پایه کار ۱۴۰۰ دیگه

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪

حالا من میتونم پس اندازکنم.اینطور که فقط در حد ضرورت لباس و کفش و ...میخرم .یا ولخرجیه شکمی اصلا ندارم.بیرون میریم خنزل پنزل نمیخرم

ولی متاسفانه هرچی پس انداز میکنم شوهرم به بهانه ی قرض گرفتن ازم میگیره .دوباره ماه بعد بهم پس میده ولی 3روز نشده دوباره میبرش .عملا مال من نیست 

بهش میگم اینکاریکه میکنی عملا انگار هیچوقت پسش ندادی

یه مدت حساب پس انداز مشترکمون همون حساب من بود اونم بی وجدانی کرد و هرچی پول داشتم با همون پس انداز برداشت 

یه مدت حسابمو جدا کردم بابامم پول میریخت برام 

الان دوباره به بهانه وام گرفتن گفته پولای منم بخوابونیم به حساب

نمیدونم چکار کنم

حالا من میتونم پس اندازکنم.اینطور که فقط در حد ضرورت لباس و کفش و ...میخرم .یا ولخرجیه شکمی اصلا ندا ...

خب کسی که اینجوریه 

باید حساب مخفی داشته باشی 

یا این که پس انداز نکن 

پسر قشنگم خوش اومدی تو قلبم منتظر بوسیدنو بوییدنت هستم ارسلانم 
خب کسی که اینجوریه  باید حساب مخفی داشته باشی  یا این که پس انداز نکن

نمیتونم پس انداز نکنم.یجورایی جزوی از وجودم شده از مجردی همینطوری بودم

.نمیدونم چی به شوهرم بگم که دیگه از من قرض نگیره.

یه کارت پس انداز بازکن..پولهایی که اضافه میاری بزار تو اون..هیچوقت باهاش خرید نکن و با خودت جایی نبر..حتی کم هم شد بزن..50 تومن 50 تومن بریز

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای