2777
2789
عنوان

حاملگی بدددددد

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 28 پست
اره عزیزم چرا نشه خیلیا شدن  لولهت صدمه دیده؟ چن هفته بودی؟ منم سال 95 ep شدم الن 9 ماهه اقدا ...

من اصلا متوجه بارداری نشده بودم من ۱۹ آبان پریود شدم دکترا تعجب میکردن حتی سونو رفتم نتونست سنشو تشخیص بده ولی نزدیک ۱۵۰۰ سی سی آب و خون تو شکمم بود

متاسفانه لوله چپ ترکیده بوده و با دکترم صحبت کردیم گفت لووونورژسترول باعث این اتفاق میشه بیشتر 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من اصلا متوجه بارداری نشده بودم من ۱۹ آبان پریود شدم دکترا تعجب میکردن حتی سونو رفتم نتونست سنشو تشخ ...

نمیدونم ولی من اصلا لووونورژسترول استفاده نکرده بودم من دکترم گفت از عفونت اینجوری شده عفونت گرفتی نفهمیدی چسپندگی گرفتگی مگه شما لووونورژسترول خورده بودین قبلان 

psychometrist.ir  (تست های شخصیت و روانشناسی و پرسشنامه  ) 
نمیدونم ولی من اصلا لووونورژسترول استفاده نکرده بودم من دکترم گفت از عفونت اینجوری شده عفونت گرفتی ...

آره اما مهر ماه خورده بودم عفونتم نداشتم با توجه به تاریخ پریود و شدت اون دکترمم تعجب کرده بود

تحت نظر بود  

تهران هستن میشه ادرس دکترشو برام بگیری عزیزم اگه زحمتی نیست یه دنیا ممنونت میشم دعات میکنم کاش منم باردار شم به یکیک راضیم   

psychometrist.ir  (تست های شخصیت و روانشناسی و پرسشنامه  )