2777
2789

من ۲۶ شهریور قبول شدم 

دقیقه دوماه بعدش اومد 

از وقتی که قبول شدم رانندگی میکنم ماشینمونم گرون نیست سمنده شوهرمم میده خیلی راهنماییم میکنه 

همه جا باهاش میرم ترافیکای سنگین همه جا 

ولی هنوز تنهایی ننشستم 

پسر قشنگم خوش اومدی تو قلبم منتظر بوسیدنو بوییدنت هستم ارسلانم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من ۲۶ شهریور قبول شدم  دقیقه دوماه بعدش اومد  از وقتی که قبول شدم رانندگی میکنم ماشینمون ...

سمند گرون نیست ایا😐

😍دختر چشــم رنگی مامانی ، برا اومدنت لحظه شماری میکنیم عشــق دلم😍
بنظرم در کنار شوهر یا پدر تو جاهای شلوغ رانندگی کن تا اعتماد ب نفست بره بالا و بگی من تونستم اربعین ...

به نظرتون میتونم خدایا خیلی هم بهش نیاز دارم 

زندگیه دیگه آدم میسازه تقدیرمیخنده

من ۷ ماه بود بدون گواهینامه رانندگی میکردم خودشم داعمن ماشین دستم بود همش تنبلی میکردم برم بگیرم‌ باره آخری ک تصادف کردم شوهرم الا بلا دیگ گفت باید گواهی بگیری تازه دارم میگیرم فردا هم شهری دارم

حواستو بده ب ماهت چراغ های شهر ارزش ندارند 
من ۷ ماه بود بدون گواهینامه رانندگی میکردم خودشم داعمن ماشین دستم بود همش تنبلی میکردم برم بگیرم‌ با ...

هزینش چن شده؟

اگه ازمن خوشت نمیاد مهم نیست چون اصلا من جوری رفتار نمیکنم که هرکسی خوشش بیاد  
من ۷ ماه بود بدون گواهینامه رانندگی میکردم خودشم داعمن ماشین دستم بود همش تنبلی میکردم برم بگیرم‌ با ...

من ازتصادف میترسم

خدایی نکرده تصادف نداشتی 

نه 

از این به بعدم نخواهم داشت 

آخه سعی میکنم خیلی گاز ندم که نتونم کنترول کنم 

چهار ماهی میشه رانندگی میکنم ولی هنوز دنده چهارو نرفتم 

همهش دنده سه 

جاهای خیلی شلوغم رفتم حواست جمع باشه تصادف نمیکنی 

پسر قشنگم خوش اومدی تو قلبم منتظر بوسیدنو بوییدنت هستم ارسلانم 

بذار ی چیزی برات بگم .با بابام رفتیم مسافرت .تو یه شهر کوچیک بودیم .ماشین بابام تو راه بود .یه اقا گفت میشه جابجاش کنید ؟منم با اعتماد ب نفس پا شدم نشستم پشت فرمون .تقریبا تمام مردم داشتن نگام میکردن .چون 7 سال پیش تو یه شهر کوچیک رانندگی یه دختر 19 ساله خیلی عجیب بود .خلاصه بعد از اینکه نشستم دوبار خاموش کردم (بخاطر استرس ترمز دستی یادم رفت ) و مردم از خنده روده بر شدن .اقاهه گفت منتظر میمونم فقط توروخدا  دیگه روشنش نکن 😁😁😁😁

اونجا تصمیم گرفتم دیگه رانندگی نکنم .اما بابام پمپ بنزین بعدی گفت تا میرم دستشویی ماشینو جابجا کن .خلاصه نا امید نشو ! و با هر مشکلی جا نزن چون راه میفتی !

وزن قبلی 63 .وزن فعلی 59.مدت رژیم سه هفته .قد 160 .هدف اول 57 .هدف دوم53 .فقط کالری شماری و حلقه ....
هر چیزی اولش یه مقدار سخته  بعد که راه میفتی میبینی چقدر راحت بوده همه چی راحته فقط و فقط و ف ...

خداشاهده از بچه داری وبارداری وزایمان سختتره  

من ازتصادف میترسم

بیخیال .منم از تصادف وحشت داشتم.اما حالا ک میشینم میبینم ترسم الکی بوده.اخه وقتی احتیاط کنی و سرعت بالا نری چرا تصادف کنی

😍دختر چشــم رنگی مامانی ، برا اومدنت لحظه شماری میکنیم عشــق دلم😍