2777
2789
عنوان

دوستان لطفا مشورت بدید

203 بازدید | 27 پست

خلاصه توضیح میدم بعد اگر سوالی بود بپرسید و بگید من چکار کنم ؟

دوستان عزیز من یه خواهر شوهر دارم که با دو تا بچه حدود 6 ساله از شوهرش جدا شده و با مادر و پدرش زندگی میکنه 

حالا عیب و ایراد و بیشعوری های خودش بماند که در ادامه میگم 

از بچه هاش که چققققدر بی ادب و پرو هم هستند میگم 

اما الان یه اتفاقی دیروز افتاده 

همسرم یک ساعت وقت  اضافه داشته مجبور بوده تو شعبه بانک یک ساعت یا بیشتر منتظر باشه 

نزدیک خونه مادرش بود من بهش گفتم خب برو خونه مامانت اینا یه چایی بخور و بشین تا سیستم دوباره راه بیوفته (که کاش نمی گفتم )

خلاصه میره اونجا و بچه بزرگه خواهرش هی کل کل میکرده با همسرم تا همسرم چن بار بهش میگه بسه برو بشین من خسته ام .. هی باز انگا نه انگار به این میگی 

آخر هم گوشی همسرم زنگ میخوره داشته گوشی رو جواب میداده اونم یه پرتغال پرت میکنه مثلا واسه خوشمزگی به داییش(همسزم) پرتغال هم میخوره به گوشی همسرم و ال سی دیش میپره 

بردیم هر جا حدود یک میلیون و نیم گفتن خرجشه تازه مثل قبل هم نیست 

الانم ما این چند ماه تا عید به خاطر یه سری کارهامون اصلا جایی برای 1500 خرج اضافه نداریم 

اصلا نمیونه برامون 

من به همسرم میگمخواهرت با خودش خسارتش رو بده 

چون این بار اول نیست که بچه هاش این کارها رو میکنند . اول که همسرم قبول نمیکرد که بگه بعد هم میگه خیلی پرو تر از این حرفهاست نمیده پولی 

منتها من میگم بگو لااقل بفهمه این کارای بچه هاش و البته خودش همیشه قابل بخشش نیست و یه جایی باید تاوانش هم بدن . همیشه از زیرش در میره 

حالا نظراتتون رو بگید و فکر میکنید چکار کنم 

اینم بگم گوشی همسرم به خاطر اپلیکشن های کاریش مهمه که را بیوفته و الان واقعا نمیتونیم هزینه اش رو بدیم باید دو سه ماه بزاریم براش کنار 

چون همه در آمدمون حساب و کتاب داره 

عزيزم تمام زندگيم براى توست، تمام وجودم مال توست، دوستت دارم بى نهايت و از خداوند براى داشتنت هميشه شكرگزارم.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من خواهرم دوسه ماه پیش خونه ما نهار بود

بعد جمع کردن سفره نهار

روفروشی ک برد تکوند تو تراس از طبقه چهارمم

نکو همسرم بعد اومدن از اداره گوشی رو گذاشته کنارش

اینم حواسش نبوده برداره 

افتاد زمین تاچش شکست یک ودویست گفتن خرجش

همسرم گفت فدای سرت 

من وابسته گوشی نبودم با گوشی ساده سر میکنم

حالا نزاشته خواهررممم درست کنه

باید بخریم تا عید

ماهم مثه شماوضع مالی تا  بهمن اوکی نیس 

بخاطر عروسی مون واینا

هرکسی سزاوار فرصتی دیگر است ، اما نه برای همان اشتباه ...

خوب نمیشه ازشون پول گرفت که .باید شوهرت بگه دایی پولاتو بیار گوشی خراب شده باید پولشو بدی وخیلی جدی بگه. یاابه خواهرش بگه اگه دارین قرضی بدین من الان به گوشی نیاز دارم پولم ندارم بعدا پولتو میدم بلاخره یه طرف ماجرا پسر خودت بوده دیگه

بچه بوده اتفاقه ديگه شوهرت با خواهرش صحبت كنه به بچه هم تذكر بدن ولي مطرح كردن خسارت اختلاف ايجاد مي ...

14 ساشه بچه نیست و واقعا این بار اول نیست ... 

الانم خیلی روابطمون کمه 

عزيزم تمام زندگيم براى توست، تمام وجودم مال توست، دوستت دارم بى نهايت و از خداوند براى داشتنت هميشه شكرگزارم.

خانوم عزیز احساس میکنم خیلی بیش از چیزی که نیازه داری خودتو درگیر مسائل همسرت میکنی

گوشی خودشه نباید اینقدر درگیر بشی خودش میدونه و خانواده اش الان هر چی که شما بگی میشه چوب تو سر خودت

در اصل اونا باید پرداخت کنن ولی با این وضعی که شما میگی بعیده بالاخره این جور مسائلم هست دیگه جونتون سلامت صدقه سرتون

هر گاه نتوانستی اشتباهی را ببخشی آن از کوچکی قلب توست، نه بزرگی اشتباه...

اتفاق میفته دیگهه

بعدم درسته اون بچه ها بی ادبی کردن

ولی بچه هایی که تک سرپرست میشن

خیلی خیلی بیشتر از بقیه ادما در معرض ناهنجارین

الان گوشی منم شکسته معلومم نیست چرا شکسته

کیئ باید جریمه کنم؟

خودمو؟

اتفاقه دیگه

ممکن بوده از دستش بیفته بشکنه

حالا اینکه ادم کینه های قبلیو دخیل کنه تو این اتفاق و اینکه چون هزینش زیاده دنبال راه حلهای دیگه بگرده

چیزیو عوض نمیکنه

ممنون خدای عزیزم🎀
من خواهرم دوسه ماه پیش خونه ما نهار بود بعد جمع کردن سفره نهار روفروشی ک برد تکوند تو تراس از طبقه ...

خب این اتفاقه 

بعدم هم حداقل خواهرت یه عذر خواهی کرده 

اینا بار اولشون نیست از این خرابکاری ها میکنند 

تو حرص نخور بزار خود شوهرت اگه از پس هزینه هاتون برنیومد پدرخودش در میاد 

دلم براش میسوزه خانوادش خییییلی ازش میزنند ... اینم از این 

همیشه هر کاری کردند گفتیم اشکال نداره اونم به روی خودش نیاورد 

ولی دیگه واقعا صبرم تموم شده 

نمیدونم

خب این اتفاقه  بعدم هم حداقل خواهرت یه عذر خواهی کرده  اینا بار اولشون نیست از این خرابک ...

واقعا ادم میسوزه 

حق باهاته 

حداقل بفهمن 

من و خواهرم اینقد غصه خوردیم همسرم میخندید ومیگفت بیخیال بابا 

انگار چی شده

اما کسی نفهمه من دیوونه میشم

هرکسی سزاوار فرصتی دیگر است ، اما نه برای همان اشتباه ...
خوب نمیشه ازشون پول گرفت که .باید شوهرت بگه دایی پولاتو بیار گوشی خراب شده باید پولشو بدی وخیلی جدی ...

منم همین رو میگم به همسرم 

واقعا میگم باید بفهمه این کارهای خودش و بچه هاش تاوان داره