خلاصه توضیح میدم بعد اگر سوالی بود بپرسید و بگید من چکار کنم ؟
دوستان عزیز من یه خواهر شوهر دارم که با دو تا بچه حدود 6 ساله از شوهرش جدا شده و با مادر و پدرش زندگی میکنه
حالا عیب و ایراد و بیشعوری های خودش بماند که در ادامه میگم
از بچه هاش که چققققدر بی ادب و پرو هم هستند میگم
اما الان یه اتفاقی دیروز افتاده
همسرم یک ساعت وقت اضافه داشته مجبور بوده تو شعبه بانک یک ساعت یا بیشتر منتظر باشه
نزدیک خونه مادرش بود من بهش گفتم خب برو خونه مامانت اینا یه چایی بخور و بشین تا سیستم دوباره راه بیوفته (که کاش نمی گفتم )
خلاصه میره اونجا و بچه بزرگه خواهرش هی کل کل میکرده با همسرم تا همسرم چن بار بهش میگه بسه برو بشین من خسته ام .. هی باز انگا نه انگار به این میگی
آخر هم گوشی همسرم زنگ میخوره داشته گوشی رو جواب میداده اونم یه پرتغال پرت میکنه مثلا واسه خوشمزگی به داییش(همسزم) پرتغال هم میخوره به گوشی همسرم و ال سی دیش میپره
بردیم هر جا حدود یک میلیون و نیم گفتن خرجشه تازه مثل قبل هم نیست
الانم ما این چند ماه تا عید به خاطر یه سری کارهامون اصلا جایی برای 1500 خرج اضافه نداریم
اصلا نمیونه برامون
من به همسرم میگمخواهرت با خودش خسارتش رو بده
چون این بار اول نیست که بچه هاش این کارها رو میکنند . اول که همسرم قبول نمیکرد که بگه بعد هم میگه خیلی پرو تر از این حرفهاست نمیده پولی
منتها من میگم بگو لااقل بفهمه این کارای بچه هاش و البته خودش همیشه قابل بخشش نیست و یه جایی باید تاوانش هم بدن . همیشه از زیرش در میره
حالا نظراتتون رو بگید و فکر میکنید چکار کنم
اینم بگم گوشی همسرم به خاطر اپلیکشن های کاریش مهمه که را بیوفته و الان واقعا نمیتونیم هزینه اش رو بدیم باید دو سه ماه بزاریم براش کنار
چون همه در آمدمون حساب و کتاب داره